Пазете се от тези зодии, защото имат ЛЕДЕНО сърце

9985
Пазете се от тези зодии, защото имат ЛЕДЕНО сърце
Снимка: https://pixabay.com

Всеки от нас има различен характер, но отделните зодиакални знаци имат някои черти, характерни за всички представители на този знак. За това дали ще са емпати, нарциси, щедри, садисти или напълно студенокръвни към останалите, може да играе огромна роля нашата зодия. Астролозите се опитват да ни помогнат и да ни подскажат в тази насока, така че ако искате да стоите настрана от студенокръвни хора, ето от кои зодиакални знаци може да се пазите:

Стрелец

Стрелците имат доста високо мнение за себе си и понякога проявяват огромен егоцентризъм, свързан с техните стремежи и желания. Те говорят само за себе си и рядко ще ви изслушат. Много е изненадващо, ако той ви задава въпрос, свързан със самите вас и живота ви. Толкова са вглъбени в себе си, че едва ли ще се трогнат от случващите се събития в животите на близките им.

Това са 5-те зодии, които имат доста ТЕЖЪК характер

Рак

Представителите на тази зодия са познати като най-емоционалния знак и едва ли сте очаквали да ги откриете в класация за най-студенокръвните зодии, но все пак поради крайните им емоционални състояние е възможно доста често да проявяват и студенокръвие. Поради предателство, раздяла или друг вид разочарование Раците често започват да се държат студено и грубо с околните, което обаче не е правилният подход за тях. Имат нужда да открият баланса между прекалената им емоционалност и студенокръвието. 

Водолей

Астропрогноза за юли 2022г

Започва вторият месец на лятото. Много от нас ще трябва да работят значително повече и по-малко да почиват, защото положението на плане...

Тук вероятно не изненадваме никого. Водолеите са много интелигентни и любознателни хора, които залагат на интелект и емоциите остават на заден план. Дори и да изпитват чувства, те първо ще ги съгласуват с логиката и ако не им допада резултатът - просто ще оставят емоциите си настрани. Обикновено когато някой им говори за тъжни събития и си излива мъката, Водолеят “изключва” съзнанието си, не обича да бъде натоварван с чуждите грижи. Ако те не се чувстват добре, се изолират далеч от всички, без никой да разбере какво се случва.

С какво ще се промени живота на зодиите след навършване на 40?

Скорпион

Скорпионите са страстен знак, който влага именно тази страст във всичко, с което се заеме. Но това понякога включва и враждебност поради конкуренция, състезателен дух и т.н. Също така, когато са предадени или са разочаровани, те изключват емоциите си и стават изключително студени, мислят планове за отмъщение и ще изолират всички неприятни личности. Те са много тайнствени и мистериозни, така че ако някога сте си имали работа с тях и сте ги наранили, стойте нащрек - не знаете кога Скорпионът ще отвърне на удара и ще ви накара да се почувствате двойно по-зле от това, което сте му причинили вие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com