Петте зодиакални двойки, които се привличат, но не спират да се карат

12956
Петте зодиакални двойки, които се привличат, но не спират да се карат
Снимка: Pexels

Някои зодиакални знаци постоянно се спречкват за щяло и нещяло. Но въпреки това, между тях съществува химия и привличане, което изглежда напълно против логиката. Между тези двойки е почти невъзможно да има трайна и спокойна връзка, защото те постоянно се карат и сдобряват, а това действа потискащо както на тях, така и на хората около тях. Но въпреки това доста от тях остават заедно и продължават да го правят. Може и да са щастливи, само те си знаят.

Дойде време да разкрием кои са те:

1. Овен и Лъв

И двата знака са огнени зодии и следователно между тях има привличане. Когато се харесат, привличането помежду им е силно и те се радват на страст. Но отделно на това като характери са доста чепати и често пъти избухват страшни скандали помежду им. Причината се корени в това, че всеки от тях иска да е лидер и да води хорото. Логично, възникват сериозни спорове около този въпрос. Винаги спорят за всичко, но интересното е, че тези спорове водят до разрешаване на съществените проблеми, които ги вълнуват. Т.е. те по някакъв начин успяват да преодолеят трудностите заедно, защото са много добър екип. Дори когато се карат, те са искрени и честни.

Проблемът е, че никой не иска да отстъпи от своето мнение. Често пъти си разменят обиди, но след това всичко се слива със страстта и те отново са в прекрасни отношения, все едно, че нищо не е било.

2. Телец и Скорпион

Телците обичат стабилността във връзката, което се харесва на Скорпионите, които търсят точно такъв партньор. Проблемът идва от това, че и двете зодии са свръхчувствителни и винаги се осланят на любовните емоции. Караниците между тях са нещо съвсем нормално, но те се оказват с лечебен ефект. Всяка караница завършва с горещ секс и страхотно сдобряване. Между тези две зодии има силна сексуална връзка, а платоничността липсва. Всеки един от тях е инат и държи на своята теза.

Затова често пъти се стига да неразбирателства и скандали. Но накрая всичко завърша мирно и тихо - в леглото.

3. Рак и Козирог

Комбинация от воден и земен знак не е лесна, но се случва. За да бъдат заедно дълго време, трябва да се научат да се разбират. Което никак не е лесна задача. Козирогът е прикрит, а Ракът силно емоционален. Земният Козирогът не обича да изразява чувствата си, а Ракът преиграва с това. Често пъти това води до проблем в разбирателството и се налага да се изясняват на цената на конфликти.

Но те знаят, че са стабилни зодии и че тяхната вярност отново ще ги сдобри и усмири. След кавгата следва проява на нежност и извинения от двете страни и така до следващия конфликт.

4. Везни и Близнаци

Може би отстрани погледнато, това би трябвало да е идеалната съвместима зодиакална двойка. И двете зодии са въздушни и имат сходни интереси. Те обичат комуникацията, да общуват и да излизат в големи компании заедно.

Но Близнаците са подвластни на внезапната промяна в настроението си, което страшно много дразни Везните, защото те предпочитат спокойствието и сигурността. И тогава възникват дразги, които често пъти ескалират в някой кратък скандал. Редовно те не са на едно мнение, от което спорът може да прерасне в конфликт. Хубавото е, че им минава бързо, все едно, че нищо не е било. Страстта потушава всеки техен скандал, а прошката е нещо нормално за тях.

5. Стрелец и Риби

Огън и вода - звучи малко взривоопасно. И наистина е така. Такава връзка изобилства с емоции и неспокойствие. Между тях има страхотни моменти, но техните различия на характерите са видими. Често пъти се стига до сериозни неразбирателства, като дори е възможна раздяла, за която после съжаляват и двамата. Постоянните им спорове са всекидневие, никой не може да разбере какво иска другия. Рибите постоянно имат изисквания, които Стрелците не са в състояние да изпълнят. Стрелците мразят да се извиняват, а Рибите винаги очакват прошка. Такава връзка е много трудна и единствено страстта в секса може да я закрепи. Тук трябват много компромиси, за да могат да изкарат дълго време заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...