X
 
 

Петък 13. става Черен петък

4123 0
photo of Петък 13. става Черен петък
Снимка: Kotkapat.com
Застрахователната компания ДЗИ обяви необичайна кампания за застраховане на суеверните. Този петък 13. септември става Черен петък за КАСКО+, имуществена застраховка „Комфорт за дома“и застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“.

Само на 13 септември избраните застраховки на ДЗИ ще се предлагат с -35% отстъпка от редовната им цена. Отстъпката ще важи за сключване на полици за автомобили и жилища, които нямат застраховка в ДЗИ.

5 съвета за пазаруване на Черен петък

За поредна година много магазини и търговци в България ще се включат в т.нар Черен петък (Black Friday), като направят намаления на сво...

От компанията обясняват мотивацията на промоцията с вярването си, че най-добрата застраховка срещу лошия късмет е самата застраховка. Именно затова в деня, който мнозина смятат за фатален, компанията ще предложи извънредно големи отстъпки.

Кампанията на ДЗИ стартира с шеговития уебсайт www.kotkapat.com, на който потребителите мошеха да следят местоположението на всички черни котки в града като мярка за предпазване от лош късмет. Любопитството на онлайн потребителите доведе на промо страницата на ДЗИ над 35 пъти повече посетители от обичайното само за ден.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...