По какъв начин ревнува всяка зодия и на кого си го изкарва

10761
По какъв начин ревнува всяка зодия и на кого си го изкарва
Снимка: iStock/Guliver

Има здравословна ревност, има и такава, която може да развали връзката. Всеки човек ревнува по различен начин според характера си и това дали половинката му дава повод, или не. Как ревнува обаче всяка зодия? Нека видим.

Овен – за него доверието е основен принцип, върху който се гради една връзка. Той не може да понася предателството и често е твърде ревнив. Дори да усети лека несигурност или повод отстрана на половинката, яростта му идва на преден план. Държи на верността във връзката и на честните отношения.

Телец – той иска да има спокойни отношения и лоялност от двете страни. При най-малкото съмнение се превръща в детектив, който разследва поведението на своята половинка. Ако действително става дума за изневяра, това би било непростимо за човека до Телеца.

Близнаци – по принцип не е от най-ревнивите хора, но и не обича, когато му дават повод за това. Може да даде свобода на половинката си, стига тя да не създава поводи за подозрения. Близнаците не се чувстват добре, когато биват подразнени в тази посока.

Рак – за тях е важно любовта да им бъде доказвана и да я чувстват. Случи ли се това, те не ревнуват. Докато това стане обаче представителите на зодията могат да бъдат крайно ревниви. В тяхната глава не съществува понятието изневяра и не могат да си представят как партньорът би могъл да постъпи по този начин. Те държат на искреността във връзката.

Лъв – кой би дръзнал да изневери или да даде повод за ревност на един Лъв? Има и такива и те дълбоко съжаляват след като го направят. Измяната може да обезоръжи Лъва, защото той просто не може да повярва, че половинката му би предпочела друг човек пред него.

Дева – често провокират ревност у партньора си заради фриволното си поведение. Те просто са си такива. Това не значи, че ще кривнат от правия път, просто са много щури. Те обаче също ревнуват, държат да бъдат номер едно за партньора си и не обичат, когато видят потенциална конкуренция.

Везни – те обичат до болка половинката си. Лоялни са и спокойни, докато не усетят ревността да се надига у тях. Тогава стават опасни. Не се знае как може да направи човек от зодия Везни, ако подозира изневяра. По-добре не им давайте повод за това.

Скорпион – крайно ревнив и отмъстителен, ако действително има повод за това. Не искат никой да се доближава и ако може, да не погледа половинката им. Изпитват чувство за собственост към нея и трудно се справят с емоциите си по този въпрос.

Стрелец – ревнува, но не признава, защото е твърде горделив. Предпочита да не казва нищо, сам да разбере какво прави половинката му и да реши проблема. Умее да контролира емоциите си много добре.

Козирог – не са ревниви и могат да простят изневяра. Не са от хората, които следят половинката си, дори да подозират нещо, предпочитат да си затворят очите в името на връзката. Все пак, ако се стигне до признание, е възможно Козирогът да прекрати отношенията.

Водолей – не е от най-ревнивите хора. Подхожда с чувство за хумор и сарказъм към ситуацията. Ако все пак ревността им се оправдае, просто приключват връзката.

Риби – много ревниви. Непрекъснато искат да усещат вниманието и обичта на половинката си, иначе не се чувстват добре. Трудно им е да понесат изневяра или подозрение за такава. Много емоционални са, заради което могат и да простят подобно поведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com