Подходящ начин за отслабване за всяка от зодиите – Част първа

3594
Подходящ начин за отслабване за всяка от зодиите – Част първа
Снимка: iStock/Guliver

Представителите на един и същи зодиакален знак си приличат не само по характера, силните страни и недостатъците, но и по фигурата и отношението към поддържането на здравословно тегло. Всяка зодия среща определени трудности за поддържане на тонуса и тънката си талия. Има подходяща за нея диета и храни, които следва да избягва. Опознавайки ги, много по-лесно ще може да свалите излишните килограми и да сте готови за плажа.

Овен

Овните са известни с пословичния си инат и целеустременост. Те нямат проблем със спазването на режими, тъй като са инатливи. Срещат трудности да се придържат към режим, създаден или наложен от друг, именно заради независимия си характер и същия този инат. За да издържат диетата до край и тя да има търсения резултат, препоръчва се представителите на зодия Овен сами да си я съставят. Може да си помогнат с информация относно здравословно хранене, калоричност на храните, съотношение на белтъци, мазнини и въглехидрати в тях, както и да потърсят помощ от диетолог или приложение за мобилния телефон. Важно е и те да вземат активно участие в съставяне на дневното меню, за да го спазват.

За добър резултат се препоръчва Овен да наблегне на белтъчната храна и зеленчуците. А за да не се откаже, може да се състезава с приятел. Това безотказно работи при гордия Овен, обичащ състезанията.

Телец

Телците са чревоугодници, обичащи вкусната и изискана храна. За да спазват режим за отслабване, важно е той да включва любимите им ястия дори и да са сготвени в по-нискокалоричен вариант, както и изискани бюлда. Ако оставите Телец да хрупа марули, той бързо ще преустанови диетата преди да е постигнал и частичка от целта. Хайвер, риби, засукани зеленчукови ястия са идеални за Телеца, стремящ се към отслабване.

Какво да хапваш според зодията? (Овен-Дева)

Близнаци

Представителите на тази зодия не само живеят двойствен живот, но и изразходват енергия за двама. Важно е да не се хранят за двама, за да не застрашат теглото и фигурата си. Близнаците имат отличен метаболизъм и поради енергичността си имат нужда от често хранене в малки количества. Шепа ядки, плод, енергийно барче – от това се нуждаят през няколко часа, за да не се нахвърлят на вредна и висококалорична храна. Така ще съумеят да отслабнат.

Рак

Ракът се утешава с храна. Той се храни, когато е тъжен, когато е сам, когато е ядосан, когато… Ако иска да отслабне, Ракът трябва да намери занимание, което отвлича вниманието му, прави го щастлив, успокоява го. Само така ще съумее да избегне емоционалното хранене и да се втали. Важно е Раците винаги да имат нещо полезно и с малко калории под ръка за похапване, за да задоволят нуждата си от емоционално хранене – морковени пръчици, краставица, чушка – всичко, което е бедно на калории и хрупка, е полезно за Рак.

Лъв

Лъвът е цар на всички и не търпи лишения. Той обича да похапва и това често му изиграва лоша шега с талията и фигурата. За са отслабне, Лъвът следва да ограничи количествата и калориите, да се храни по-малко и с по-лека храна. Препоръчват се щедри дози зеленчуци, които съдържат фибри и създават чувство за ситост. Лъвът следва и да се заеме със спорт, ако иска да стегне фигурата си и да се чувства идеално в лъвската си кожа.

Дева

За Девата най-трудното в диетите е забраната. Те не съумяват да се придържат към позволените храни. Подходящи за Дева диети са свързани не с ограничаване на списъка с храни, а с намаляването на калориите. Действително 100 калории са си 100 калории без да е съществено важно дали са от черен шоколад или от трева. Броейки калории, без да се отказва от определени ястия, Девата може да постигне завидни резултати в отслабването.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

Как да се справим с пасивно-агресивното поведение на човек?

Как се пише: християнски или христиански?

Тренировките на 50 ще ви помогнат да компенсирате липсата на спорт в младостта

7 правила за успешно отслабване, които можете да приложите още сега

9 стайни растения, които могат да съсипят личния живот на една домакиня

Възможно ли е наистина да отслабнете в парна баня и как да го направите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно