Пожелания за рожден ден на дете

958746
Пожелания за рожден ден на дете
Снимка: iStock/Guliver

Детските рождени дни винаги са били свързвани с много смях, забавления, шарено настроение, приказни емоции и нестихващ детски смях. Те са онези дни от годината, в които родителите забравят за всички ангажименти и се потапят в един съвсем различен свят – детския.

Когато любимото ви момченце или момиченце има рожден ден, то със сигурност на вас ви се иска да му пожелаете най-красивите неща на света. Когато вашите племенници или децата на близки приятелки имат личен празник, също копнеете да ги зарадвате с мило послание, изписано върху цветната картичка, която да остане за спомен.

Не всеки от нас е способен на това да измисли пожелание, което да докосне, да трогне, да развълнува както малките очички, така и тези на неговите родители. Ето защо ние ви предлагаме да разгледате и прочетете пожеланията за рожден ден на дете, които ние ще споделим с вас.

Сигурни сме, че измежду тях ще откриете точно онова, което най-много ще пасне на малчуганите, които искате да поздравите. Отделно от това, самите вие ще чувствате удовлетвореност, защото ще знаете, че сте успели изцяло да завършите подаръка си, нанасяйки му последния щрих.

Пригответе се за няколко минути вълнение, докато четете нашите пожелания за рожден ден на дете. Ето ги и тях:

1. Днес е твоят ден, специален и съкровен.

Запази красивата усмивка върху нежното си личице

и продължавай да огласяш живота ни със звънливото си гласче.

2. Отвори очичките си красиви и посрещни утрото щастливо. Днес ти порастваш с една годинка и светът ти ще бъде още по-цветен, по-любопитен и по-наситен с щуротии и игри. Бъди здраво, мило дете, и нека грее твоето лице.

3. На този ден, вълнуващ за мен, желая ти радости до насита, детски игри и нестихващи веселби. Обичаме те, мило дете!

4. Денят е необикновено красив и щастлив, защото преди х години ти се роди. Направи ни горди мама и тате и ни озари с лъчите на щастието. Бъди здрав, неуморен и нека всеки един твой ден бъде запечатан с усмивка. Обичаме те до забрава.

5. Мило детенце, пожелаваме ти най-вече да бъдеш здраво и неуморно щастливо. Да получаваш най-скъпоценните дарове от живота и да ги съхраняваш. Ние ще бъдем до теб, за да те напътстваме и да сме ти опора. Обичаме те всеки миг и това нивга не ще се промени. Пожелаваме ти блясък в твоите очи и сърчице, което никога не тъжи.

Авторски пожелания за кръщене, които няма да откриете другаде

Авторски стихове – подарък за Свето кръщене Прекрасна да растеш, щастлива, развяла във косите си дъга, в полите си прибрала ро...

6. Денят е по-специален от всеки друг, защото днес твоят рожден ден празнуваме. Пожелаваме ти да се изкачваш по стълбата на живота неуморно и с нестихващо желание. Да бродиш из царства и палати, да откриваш богатства и верни приятели. Да бъдеш добър човек и да имаш най-прекрасното детство на света.

7. Честит рожден ден, мило дете. Бъди героят на мама и тати. Бъди отличник не само в училище, но и в живота. Нека здравето те държи за ръчичка през цялото време и никога не те пуска.

8. Мило дете, не спирай да вярваш в нито една своя мечта. Гони я до последно и помни, че невъзможното днес, е възможно утре. Колкото и да порастваш, пази фантазиите си и онова цветното усещане, което те отличава от всички останали. Честит рожден ден! Обичаме те много.

9. Мило дете, днес е твоят специален ден! Ти порастваш с още една годинка и ставаш много по-разумен и мъдър човек. Нашето пожелание към теб е винаги да побеждаваш лошото така, както е в приказките. Винаги да бъдеш на върха на живота и да гледаш отвисоко всичко, което се случва там долу. Следвай мечтите си и вярвай силно в тях. Ние сме тук да те обичаме и подкрепяме!

10. Наше любимо дете, пожелаваме ти да бъдеш здраво, неуморно и щастливо. Да се учиш добре и да бъдеш пример за всички останали. Ти си нашата гордост и не бива да забравяш това.

Най-хубавите авторски пожелания за годишнина от сватба, които няма да намерите другаде

Авторски стихове – подарък за годишнина от сватба   Щастливи да сте! И преплетените пръсти да не разделят трудност и беда...

11. Честит рожден ден, ангелче малко! Нека приказката на твоя живот никога не свършва. Нека в нея винаги да побеждава доброто, а лошото да бъде прогонено. Пожелаваме ти да имаш верни приятели, с които да споделяш игрите и забавленията. Запази детското в себе си, независимо колко голям ставаш.

12. Мило дете, пожелаваме ти никога да не те застига беда и винаги да вървиш с гордо вдигната глава. Нека животът ти постели пухкав воал от щастливи мигове и най-забавните игри, по които да вървиш. Не спирай да се усмихваш и да вярваш в чудеса. Обичаме те днес, утре и завинаги!

13. Честит рожден ден, скъпо дете. Нека всички уроци, които ти дава животът, бъдат за теб ценен подарък. Нека има много сладост в дните ти, а мама и тати да сбъдват мечтите ти, заедно с теб. Обичаме те!

14. Децата са като слънцата, греят в позлата. Днес обаче ти светиш много по-силно от станалите, защото е твоят ден рожден. Пожелаваме ти да си много здраво, мило дете, да преоткриваш света с жаден поглед и да се гмуркаш във всяко предизвикателство с желание и трепети. Сбъдвай, наслаждавай се на игрите и не спирай да мечтаеш.

15. Честит рожден ден, мило дете! Нека твоите очи бъдат лишени от сълзи, а в сърцето ти любов да се настани. Пожелаваме ти да грееш по-силно от слънцето и да мечтаеш със скоростта на вятъра. Обичаме те до забрава!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com