Принц Уилям не иска да живее под един покрив с Пипа

16687
Принц Уилям не иска да живее под един покрив с Пипа

Кейт и Пипа Мидълтън винаги са имали твърде сложни отношения и неотдавна херцогинята на Кеймбридж беше решила да се дистанцира от сестра си, която пълни таблоидите с купонджийските си изпълнения, но сега двете са се сдобрили и искат да живеят заедно, само че принц Уилям категорично отказал, предаде БГНЕС.

По време на турнира по тенис Уимбълдън в Лондон сестрите били забелязани да се държат изключително сърдечно помежду си. Те насърчавали британския състезател Анди Мъри по време на финала с Роджър Федерер. Това белязало края на дълги седмици хлад в отношенията им.

Хладината обаче не убегнала от погледа на принц Уилям, а дори и на брат му Хари, които решили да ги сдобряват. Маневрата се оказала успешна, но явно Кейт е изтълкувала прекалено оптимистично загрижеността на Уилям и предложила на Пипа да живее с тях в двореца Кенсингтън. Това изнервило принца и той категорично отхвърлил идеята.

Ейми погребва Уилям и Кейт

Чилийският новинарски сайт El Mostrador пусна серия колажи, в които мъртви знаменитости погребват живи.На един от колажите починалата м...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...