Принц Уилям вече не е сред най-елегантните британци

4603
Принц Уилям вече не е сред най-елегантните британци

Известният английски рап изпълнител Тайни Темпа оглави класацията на най-изискано и стилно облечените мъже, съставена от британската версия на сп. Джи кю /GQ, Gentlemen s Quarterly/, съобщи ИТАР-ТАСС.

Принц Уилям, който дебютира в списъка миналата година на 27-о място, сега не е попаднал сред най-елегантните джентълмени на 2012 година. По-малкият брат на херцога на Кембридж принц Хари, който преди една година бе пети, сега е на 25-а позиция. В същото време списанието е обявило Хари за "принц на стила", заради това, че изглежда еднакво добре както в униформа, така и в добре скроени костюми и в протрити джинси.

Уилям: Отивам на Фолкландските острови, въпреки протестите на Аржентина

В неспиращата вече няколко седмици полемика между властите в Лондон и Буенос Айрес за съдбата на Фолкландските острови се намеси и пр...

На второ място в класацията е младият италиански футболист Марио Балотели, който се състезава за английски футболен клуб "Манчестър сити". Трети е Мат Смит, звезда в популярния във Великобритания сериал "Доктор Кой" /Doctor Who/. На следващите няколко места в класацията са поставени британски актьори от киното и телевизията. Четвърти е любимецът на публиката Робърт Патинсън от "Здрач", а пети е новият Спайдърмен Андрю Гарфийлд. Следва Хенри Кавил, а Крисчън Бейл от "Черният рицар" е осми.

Футболистът Дейвид Бекъм тази година е подобрил позицията си и от 16-о място се е озовал на 13-о. Сър Елтън Джон е поставен на 20-а позиция, тъй като е "национално съкровище". В аргументацията на изданието е посочено, че той харчи за мода толкова пари, колкото биха стигнали, за да бъде изплатен дългът на страната. На 22-ро място е барабанистът на легендарната рок група "Ролинг стоунс" Чарли Уотс, а на 31-во е актьорът Колин Фърт, прочул се по цял свят с изпълнението си във филма "Речта на краля". Новият агент 007 Даниъл Крейг е 37-и.

На 50-о място е принц Чарлз. Говорейки за него, световноизвестната дизайнерка Донатела Версаче отбелязва, че тя има представа за това как би трябвало да изглежда британският джентълмен и тя напълно се покрива с визията на принц Чарлз. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com