"Проект Синя книга" - вдъхновена от реални събития драма за НЛО разследвания с премиера по EPIC DRAMA

27103
"Проект Синя книга" - вдъхновена от реални събития драма за НЛО разследвания с премиера по EPIC DRAMA
Снимка: EPIC DRAMA

"Проект Синя книга", хитов драматичен сериал, създаден от носителя на "Оскар" и "Златен глобус" Робърт Земекис ще дебютира ексклузивно по Epic Drama на 19 септември, четвъртък, от 22:00 часа българско време.

Сериалът е базиран на действителни свръх-секретни разследвания на неидентифицирани летящи обекти и свързани с тях феномени, проведени от ВВС на САЩ през 50-те и 60-те години на 20-ти век. С теми като доверието, фалшивите новини и конспиративните теории, които са на дневен ред повече от всякога, "Проект Синя книга" улавя пулса на времето и бързо се превръща в сериал №1 при премиерата си в САЩ по-рано тази година.

Сред звездния актьорски състав са Ейдън Гилън ("Игра на тронове") и Майкъл Маларки ("Дневниците на вампира"). Поредицата е вдъхновена от личните преживявания на Д-р Джей Алън Хайнек (в ролята Ейдън Гилън), университетски професор, вербуван от ВВС на САЩ, за да води топ-секретна операция (наречена Project Blue Book), която разследва хиляди случаи, над 700 от които остават неразрешени и до днес.

Всеки епизод изважда по едно автентично досие, съчетаващо НЛО теории с действителни исторически събития от една от най-мистериозните епохи в историята на САЩ. Сред случаите, върху които се хвърля светлина, са инцидентът с чудовището от Флатуудс от Западна Вирджиния, Горман догфайт във Фарго, Северна Дакота, Светлините на Лъбок, Тексас, НЛО случая Чилс-Уитид в Монтгомъри, Алабама. "Проект Синя книга" черпи от света на науката и мистериите, които вдъхновяват въображението на зрителя и желанието му да научи повече.

В драматичния сериал участват също Нийл Макдона (Arrow, Minority Report) като генерал Джеймс Хардинг, самоуверен и проницателен военен, ръководител на новата дивизия на ВВС – Project Blue Book; Майкъл Харни (Orange Is The New Black, Soy Nero) като генерал Хю Валънтайн, потаен и властен генерал от ВВС на САЩ, който държи под око новата дивизия на Генарал Хардинг; Лаура Менел (Watchmen, The Man in the High Castle) като съпругата на Д-р Джей Алън Хайнек, както и Ксения Соло (Black Swan, Lost Girl) като Сузи Милър, красива млада дама, чийто чар е нещо повече, от това, което изглежда на пръв поглед.

"Проект Синя книга" е интригуваща сай-фай драма в 10 части, която ще дебютира в дома на епичната драма EPIC DRAMA на 19 септември, четвъртък, в 22:00 българско време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Великден 2024: Най-силните молитви за здраве, изцеление и защита

Как да запазите лимоните свежи за по-дълго време?

Ето няколко идеи как може да се използва стар козунак!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com