Простичките модни съвети, с които постоянно да излъчваме постоянна увереност!

17142
Простичките модни съвети, с които постоянно да излъчваме постоянна увереност!
Снимка: iStock

Хвърли дрехите, които те карат да се чувстваш зле

Ако имате дрехи, които не носите или които не ви карат да се чувствате добре, просто ги махнете - подарете ги, дарете ги или дори ги продайте. Но няма нужда само заради привързаност към предмет, който дори не ни харесва, да съсипваме самочувствието си. Това не е услуга, дори напротив. Може да ни накара да се чувстваме много зле в кожата си.

Тези 7 женски имена са изключително красиви и заслужават отново да са на мода

Не копирай стила на другите, създай свой собствен

Няма как да избягаме от модата и да не следваме различни движения, които виждаме в други хора, особено в такива, които харесваме. Но когато направим различна цветна комбинация от собствен стил и любимо движение, тогава наистина изразяваме себе си по уникален начин и ще сме много по-уверени, особено когато няма нужда да се сравняваме с никой друг. 

Ходи изправена

На много от нас ни се случва да не внимаваме каква е стойката ни и често забравяме да стоим с изправени рамене и гръб, а когато по някаква причина се погледнем отстрани, рязко ни удря по самочувствието прегърбения вид. Изправените стойка, рамене и глава, придават много по-уверен и стилен вид, независимо дори с какво сме облечени. Излъчването ни също става много по-привлекателно.

Не се сравнявай

Модата в букетите през 2022 година

Основното правило за съставяне на букети през 2022 г. ще продължи да бъде естествеността. Идеалната композиция за тази година изглежда ...

Всеки има собствен стил по един или друг начин и ние често се вдъхновяваме от различни хора. Но да се сравняваме с тях и да опитваме да изглеждаме идентични, само може да ни накара да се почувстваме зле, защото няма как да сме напълно еднакви, дори и в стремежа си да сме красиви. Всичко стои различно на различния тип човек и тяло, затова се концентрирайте върху себе си. Вие ще изглеждате най-добре облечени в собствените си любими дрехи и уверена походка.

Не се страхувай да експериментираш

Случвало ли ви се е да гледате една определена рокля на витрината на някой магазин от дълго време, но да нямате смелостта дори да я пробвате, защото не мислите, че ще ви стои добре? Или много да харесате една конкретна чанта в ярък цвят, но да ви се струва прекалено инфантилна? Бъдете смели! Никога не знаете колко много ще ви пасне тази рокля и колко ще ви отива чантата, като прекрасен акцент. По този начин също ще вдъхновите и много хора около вас, което е изключително подсилващо увереността.

Обличай се с любимите си цветове

Ако не ви харесват ярки цветове и обичате черно - носете черно. Да, пробвайте да добавяте различни акценти и да експериментирате, но ако в крайна сметка не ви допада, защо трябва да се задължавате да следвате правила, които дори не са задължителни? Чувствайте се добре в кожата си - това е най-важното. 

5 любими ретро неща, които стават модерни през 2022 г. и ни карат да изглеждаме страхотно

Дънки с ниска талия и широки крачоли След като станаха модерни дънките с висока и още по-висока талия, ниската талия сякаш стана забра...

Следвай тенденциите, които ти отиват

Когато обичаме да следим тенденциите, често можем да се понесем по течение, което нито ни отива, нито дори е чак толкова хубаво. Кой казва, че трябва да следваме всяка тенденция, дори и да се занимаваме с мода?! Преди всичко, тя е изкуство, което ни изразява. Затова следвайте теченията, които ви харесват и от всяко вземете това, което отговаря най-много на вас.

Модата при бижутата това лято

Прикрий недостатъците, подчертай най-добрите си страни

Разбира се, че всички имаме недостатъци и не всичко ни отива. Това е напълно нормално. Затова пробвайте всичко, което ви харесва, вижте кое ви стои най-добре, а това, което ви харесва, а не ви отива, винаги можете да пригодите за собственото си тяло и вид. Най-лесно и най-хубаво с доверен шивач, който винаги да ни идва на помощ при нужда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com