Модата при бижутата това лято

5989
Модата при бижутата това лято
Снимка: iStock/Guliver

 

Лятото и отпуската са моментът да свалите стилните и нежни офис бижута и да украсите китките, лицето и тялото си с пищни, закачливи, цветни и впечатляващи творения. Майсторски изработени, съчетаващи текстил, камъни, пластмаса, перли, летните бижута са истинско пиршество за сетивата и бягство от сивия делник.

Златни бижута - всичко, което трябва да знаете

Златото - синоним на лукс и просперитет с който хората обичат да се обграждат от хилядолетия. За някои инвестиция на капитал, за други ...

Какви са модерните бижута това лято?

1. Етно стил. Този вид бижута са красиви и впечатляващи. С тях се наслаждавате на бягство от градската джунгла и реалността.

2. Перли и камъни. Нежни, изящни, напомнящи за морската шир, перлите са идеални за отпуската ви. Бонус е възможността да ги носите и в офиса, те са подходящи и за специалните поводи. Търсете дребни и естествени перли, изкуствените изглеждат евтино и не са за предпочитане. Спрете се на обеци и пръстен, за да изглеждате изискано, не претрупвайте визията си и с висулки и гривни. Камъните на бижутата съобразете с цвета на банския си и хавлията на плажа и с цвета на тоалета извън него. Получава се хармонична и стилна визия.

3. Висящи обеци. Те са пищни, комбинират метал и пискюли, цветя и елементи от текстил. Идеални са за почивката, но ги избягвайте в офиса, не са подходящи.

Възстанови блясъка на бижутата си в няколко прости стъпки!

Знаете ли кое е това, което би трябвало да постигне фината бижутерия? Да блести и да накара и останалата част от тоалета ни да блести. ...

4. Гривни с послания. Знакът за безкрайност под формата на висулка за изящната гривна, украсила китката ви, е хит това лято.

5. На плажа може да си позволите и гривна на глезена, както и украшения за тялото. Носете ги обаче само по време на отпуската, не са уместните бижута за офиса.

6. Модерните пръстени за лято 2021 са с геометрични фигури – триъгълници, кръгове, квадрати. Обемни, пищни, цветни и със скъпоценни камъни, те са идеални за лятото. Модели, изработени от скъпоценни камъни, може да носите и по време на работа, но кожата и пластмасата оставете за времето извън работа.

7. Лятото по време на почивката си може да си позволите диадеми, панделки, пъстри ластици и дори цветни шалове и кърпи в косата. За работното място обаче избягвайте тези елементи, те са подходящи за морския бряг. Пак там може да украсите деколтето си с миди и рапани и да покриете тялото си с черупките на морски дарове, за да изглеждате като русалка на плажа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com