Проверете дали партньорът ви е подходящ за вас според зодията му

5973
Проверете дали партньорът ви е подходящ за вас според зодията му
Снимка: Pexels

Когато момичетата са влюбени, често идеализират своите избраници. Да, това е напълно нормално, но води до очаквания, които не винаги са реални и в  крайна сметка остават разочаровани, ако не се изпълнят. Астролозите са мнение, че зодиакалният знак на мъжете може да покаже какво да очаквате от партньора си и дали наистина той е подходящия за вас. Да, всеки човек си има недостатъци, но понякога те могат да бъдат отблъскващи. Ето и какво да очаквате според звездите.

Овен

Те обичат да доминират, а това от своя страна не винаги се харесва на партньорите. Да, ако сте от по-тихите води, може и да си паснете, но пък ако сте изявен характер – ще има сблъсъци. Най-добре е да си намерят еквивалентни партньори, за да има мир и разбирателство.

Телец

Тези представители постоянно мислят и премислят. Специалистите съветват да следват повече сърцето си, вместо да претеглят постоянно и да мислят какво може да се обърка и дали това е човекът за тях. Всеки греши, но ако постоянно мислят за това, то могат да пропуснат и страхотна възможност. 

Близнаци

Жените смятат, че трябва да си приличат с мъжете, но това не е точно така. Мъжете близнаци са спокойни и уравновесени мъже, които са способни да запалят искрата и да я поддържат, за да създадат стабилна връзка. 

Рак

Представителите на тази зодия харесват самата идея за връзка, а не техните партньори. Трябва да знаете, че само топли чувства не са достатъчни за връзка. 

Лъв

Те обичат така, както себе си. Истината е обаче, че и тайно мечтаят да намерят любовник, който ще им изпълни всички желания.

Дева

Тези хора обичат да контролират. Ако намерят хаос в даден човек, то те ще се опитат да въдворят ред. Астролозите казват, че ако те се опитат да въдворят ред, то не винаги го правят по най-добрия начин.

Везни

Нежният пол не може да си представи животът без любов. Те са готови да се впускат в приключения с първия срещнат, но астролозите казват, че е добре да изчакат да дойде правилния човек.

Скорпион

Недостъпният партньор привлича скорпиона и връзката с такъв човек може да бъде истинско изпитание. Астролозите казват, че целта не е да страдате, а да бъдете щастливи и да намерите партньор, който отговаря на емоциите и очакванията ви.

Стрелец

При започването на връзка стрелците започват връзка с партньори, с които нямат сходни интереси. С течение на времето те осъзнават, че са твърди различни. Специалистите съветват да откриете човека, с когото имате сходни виждания. 

Козирог

Представителите на този знак обичат силните личности. Те уважават пространството на партньора си и на пръв поглед може да изглежда, че емоциите на половинката до тях не ги интересува, това не е точно така. Все пак подобен сигнал изнервя жената до тях и е хубаво да бъдат малко по-открити. 

Водолей 

Звездите напомнят, че те не трябва да имитират тези, които са си избрали. Това е един от основните проблеми на представителите на тази зодия. 

Риби

Те участват в цялото си сърце и душа в една връзка. Поради тази причина и често страдат, но партньорите им трябва да знаят, че са склонни на манипулации по този начин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com