Разгадайте характера по дамската чанта

6545
Разгадайте характера по дамската чанта
Снимка: iStock

Дамската чанта, подобно на облеклото, разкрива много от скритите черти на характера на своята притежателка. Моделът, цветът, съдържанието, начинът, по който дамата я носи, може да ви каже много повече за нея, отколкото предполагате.

Голяма дамска чанта

С тези трикове ще запазите перфектния външен вид на чантата си за дълго време

Чантата е един от неизменните атрибути в ежедневието на жените. Тя е нашия малък подвижен гардероб, несесер, аптечка и какво ли още не....

Чантите тип торби и тези с големи размери разкриват дамата, която не робува на елегантността и предпочита удобството и комфорта. Подобни чанти преливат от съдържание – в тях ще откриете и част от служебните книжа, което показва отговорност към работното място, целеустременост, работохолизъм, отдаденост на кариерата. Дамите с големи чанти предпочитат естествеността във всичко – във външния вид, в отношенията, простотата на формите ги привлича и не обичат да усложняват живота си с интриги, лъжи и игри. Искрени, открити и честни, те са чудесни съпруги, майки, приятелки и служители.

Чанта с перфектна форма и вид, съчетана с тоалета

Подобен избор разкрива дамата, която залага на стила и модата, перфекционистка е, изпипва внимателно всеки детайл и държи на визията си. Отличава се с вкус, усет към модата, цветовете и формите. Също толкова внимателна е и в личния си живот, и в работата. Ако започне нещо, прави го до край и идеално. Не се задоволява с половинчати резултати и не спира да работи до постигане на целта.

Нестандартни форми и ярки цветове

Чанта с формата на дамска обувка? Невероятно цветово съчетание? В тях ще познаете дамата, която е отдала живота си на изкуството. Арт личностите избират щури аксесоари. Някои считат подобни жени за вятърничеви и лекомислени, но реално те просто търсят и привличат вниманието, обичат лудите аксесоари и изразяват своята неспокойна творческа мисъл и душа чрез тях.

Хитринки, с които дамската чанта ще изглежда като нова

Дамската чанта заслужава нашето по - специално внимание. Тя има тежката задача да съхранява всичко, което ни е необходимо, за да прежив...

Стара и изпокъсана чанта

Да, понякога тя може да показва липса на средства и бедност, но в повечето случаи е просто нежелание да се обърне внимание на външния вид и сочи депресия, преминаване през труден житейски период или дори вманиачаване в даден предмет и нежеланието да се изхвърли, въпреки че отдавна не е в добър вид. Дамите, които без притеснение ще видите със скъсан чорапогащник или чанта, са уверени в себе си, не се вълнуват от чуждото мнение и смятат, че ценността им е в това, което носят в себе си, а не върху себе си или в ръката си. По същия начин те подхождат към живота и света – търсят стойността под повърхността, скрития смисъл на всичко, тайните и загадките на живота. Мъдри и интелигентни по природа са, но разхвърляни и понякога по същия този начин се отнасят и към дома си, който не блести с особен ред и чистота.

Малка дамска чанта

Очарователни, внимателни към себе си и външния си вид, държащи и на мъжа до тях да следва модата, тези дами са кокони, които знаят какво искат от живота и как да го получат.

Раница

Как да носим дамската чанта, за да не предизвиква болки в рамената и гърба

Дамската чанта разкрива социалното положение, възрастта, професията и дори характера на жената. Тя е любим аксесоар на дамите. Повече о...

Практична, забързана, гребяща с пълни шепи от живота, авантюристка или просто майка – дамата с раница е готова винаги за приключения и път. Спортни натури, предпочитащи удобството и практичните решения, но държащи да изглеждат адекватно и секси освен да им е удобно.

Какво разкрива начинът, по който дамата носи чантата?

Дамската чанта, носена в ръка или на рамо разкрива консервативни жени и бизнес дами. Носената в сгъвката на лакътя чанта сочи момичетата, които отстояват себе си, желанията си и ги постигат, а тази под мишницата казва, че срещу вас е жена, готова да хване в ръце всичко, което животът ѝ поднесе, поради което винаги ги държи свободни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com