Разгадайте що за птица е мъжът до вас по формата на носа му

11086
Разгадайте що за птица е мъжът до вас по формата на носа му
Снимка: iStock/Guliver

Може да разберете много за характера и същността на човека срещу вас от жестовете и мимиките му, стила и облеклото и дори от зодията, както и от характерни черти на лицето му. Мъжът до вас може да разкриете, поглеждайки формата и големината на носа му. Той ще ви подскаже кои са силните и слабите черти от характера му, начина, по който гледа на брака, добър съпруг и баща ли ще бъде и какъв е мирогледът му.

Нос с гърбица тип орлов

Внимавайте с господина до вас, ако е притежател на орлов нос, тъй като е възможно да прояви брутални и неприятни черти от характера си, включително насилие, ако го изкарате извън кожата му. В по-голямата част от времето е добър и верен съпруг с неизчерпаема сексуална енергия и грижовен баща, но внимавайте за моментите, в които е ядосан, като не е задължително източникът на неприятности да сте вие самата, може просто да попаднете там случайно. От подобен съпруг може да очаквате да се грижи за семейството, да сготви вместо вас и да гледа детето, но ако е изнервен, не настоявайте и го оставете сам, за да изпусне парата.

5-те най-вероятни причини мъжът да не ви потърси след първата среща 

Когато излизате на среща с някого вие очаквате тя да не е еднократна. Понякога се случва така обаче, че мъжът с който сте излезли не ви...

Нос с голяма дължина

Притежателите на дълги носове са мъже с харизма, съблазнители и чаровници, дори да не блестят с идеална външност. Внимавайте дали са верни, ако се обвържете с тях. Техните чар, елегантно поведение, кавалерство, интелигентност, остроумие и чувство за хумор карат всяка жена да пада в краката им, което означава, че трябва да сте бдителни, ако го искате само за себе си. Мъжете с дълги носове харесват лукса и се стремят към него, тоест очаквайте да работи много, да гради кариера  и да ви осигури финансово, но може често да отсъства от дома по работа.

Нос с идеална форма и дължина

Правите носове са красиви и придават мекота на чертите на лицето. Мъжете с подобни носове са не само привлекателни, но и забавни, честни и не са прикрити. На тях може да се доверите както за брак, така и за отглеждане на дете. Единствено е важно да гледате позитивно на живота, да не споделяте с него мрачните си страхове и притеснения. Ако са проблеми, ще ги разрешите заедно, но ако просто виждате чашата непрекъснато наполовина празна, това ще го отблъсне от вас.

Кои са най-честите 10 мъжки грешки, с които отблъскват жената

Не само жените, но и мъжете имат способността да мърморят за щяло и нещяло. Разликата е там, че докато мъжът разбере къде греши, най-ве...

Нос с голяма ширина

Широките носове разкриват мъже с голямо сърце и душа. Грижовни, търпеливи, раздаващи се, те са идеални за семейство и отглеждане на деца. Той може да бъде и ваш любовник, и приятел, и другар, и спътник в живота, и баща на децата ви. Идеалният. Трудно ще откриете недостатъци, той ще ви подаде рамо и ръка във всяка ситуация.

Гръцки нос

Малко са мъжете с подобни носове и са истински красавци. Те са и стабилни, надеждни партньори, които ще се погрижат както да дома, така и за вас и децата. Готови са на всичко, за да подсигурят семейството си. Честни, открити, чаровни, обичливи, грижовни, верни мъжете с гръцки нос са мечта за всяка жена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com