С кой зеленчук се асоциира всеки зодиакален знак

35206
С кой зеленчук се асоциира всеки зодиакален знак
Снимка: iStock/Guliver

Зеленчуците точно като зодиакалните знаци се различават помежду си по най-различни белези. Всеки зеленчук има своя текстура, вкус и цвят. Вижте този списък с всичките 12 зодии и зеленчуците, с който се асоциират.

Овен

Родените под знака на Овен хора са огнени, светли и уверени. Те са смели, доминират и не се страхуват да бъдат себе си. Личността им най-много прилича на чушките. И те са огнени, смели и могат да подправят всяко ястие!

Телец

Телците са топли и нежни. Те са смирени и земни и по този начин приличат на сладки картофи.

Близнаци

Близнаците са гъвкави, адаптивни и лесни за работа. Зеленчукът, на който най-много приличат, е лукът. Подобно на Близнаци, и лукът може да се използват във всяко ястие и кухня и да се съчетае с различни други зеленчуци и контрастни вкусове.

Рак

Зеленчукът, на който Раците най-много приличат, са картофите. Раците са привързани към дома и са земни хора, които са спокойни и достъпни, както картофите.

Лъв

Лъвовете крадат светлината на прожекторите, където и да отидат. Те са ярки и смели. Винаги знаят как да се открояват от тълпата. Зеленчук, който много прилича на личността на Лъвовете, са аспержите.

Дева

Девите са здравословни, перфекционисти и просто с класа. Те са практични и логични и не се увличат твърде лесно. Зеленчукът, на който най-много приличат, е зелето. То е здравословно и вкусно и е идеално за тези, които искат да хапнат вкусно.

Везни

Везните имат за цел да обединяват хората, да правят партита и в общи линии да са максимално социални. Те обичат да бъдат заобиколени от хора и по този начин приличат на зеленчука, който е лесен за приготвяне в големи количества - гъби. Гъбите са многофункционални точно като Везните и могат да бъдат приготвени по много начини.

Това са плодовете и зеленчуците без никаква захар

Плoдoвeтe и зeлeнчуцитe игрaят жизнeнoвaжнa рoля в пoддържaнeтo нa дoбрo здрaвe. Мнoгo хoрa вярвaт, чe плoдoвeтe имaт виcoкo cъдържaниe...

Скорпион

Скорпионите, поради срамежливия и сдържан характер, са едни от най-неразбраните зодии. Често се наричат ​​високомерни и никой не разбира нито тях, нито тяхната стойност. По същия начин, най-неразбраният зеленчук е патладжанът, тъй като никой наистина не го приема на сериозно, докато не бъде приготвен по сложен и изискан начин!

Стрелец

Стрелците обичат да пътуват. За тях перфектният зеленчук изисканото китайско зеле, което е също толкова сладко, деликатно и екзотично, колкото личността на Стрелците!

Козирог

Как да разчетем стикерите върху плодовете и зеленчуците?

Със сигурност сте забелязали стикерите, с които се продават повечето плодове и зеленчуци. Но едва ли сте обърнали внимание на това, кое...

Козирозите са любители на забавлението, лесни и гъвкави. Те са свободни от задръжки и могат да говорят с всеки за всичко! Зеленчукът, на който най-много приличат, е кориандърът. Той е гъвкав и може да се съчетае с почти всяка от останалите съставки!

Водолей

Водолеите са оригинални, нестандартни и различни. Те наистина не обичат да поемат по утъпкания път и имат свой собствен уникален начин да правят нещата. Тяхната нестандартна личност най-много прилича на колоказия. Колоказия също е уникална и необичайна като Водолеите. 

Риби

Рибите са креативни и смели. Те са готови да опитат нови неща и са различни и откровени в подхода си. Зеленчукът, на който най-много приличат, трябва да е магданоз, тъй като той е също толкова смел, нестабилен и визуално привлекателен, колкото хората, родени в Риби!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com