Седмичен хороскоп за 19-25 юни

39680
Седмичен хороскоп за 19-25 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте само на желанието да получите да ви води. Не винаги това, което искаме е най-доброто или подходящото за нас, дори напротив. Не се страхувайте да не получите, всъщност може да си направите страхотна услуга, като се лишите от това. Във вторник и сряда бъдете по-внимателни към здравето си, променливото време може да ви изиграе лоша шега. Алкохолът няма да е ваш добър приятел в петък вечер, така че изберете друг начин за разпускане. През почивните дни може да се посветите на интелектуална дейност, която да ви покаже, че има по-висши страни на живота.

Телец

На преден план излизат въпросите ,свързани със семейството. Продължителната връзка ще иска своето утвърждаване. Ако партньорът ви е това, което сте търсили не се бавете повече. И той има своите граници на търпение, а ви чака вече достатъчно време. Получили сте достатъчно доказателства за силата на чувствата от другата страна. Не прекалявайте. Вярно е, че винаги може да си измислите и други претенции, но рискувате да преминете границата. В крайна сметка това не е състезание. Бъдете сигурни, че от вас се чака само знак, за да бъдете още по-обожавани. Децата също искат своето внимание, така че се постарайте да им го дадете в качествено прекарване на времето, изпълнено с много доверие и общи дейности.

Близнаци

Сега не е време за промени. Преди лятната ваканция и отпуска затвърдете постигнатото. Върнете се назад да проверите за грешки или пропуски, които да поправите. Може дори да надграждате, но само ако е свързано с краткосрочна дейност. В личен план също не предприемайте крачки към новото или поне се ограничете към нещо, което със сигурност ще се случи за кратко време и няма да доведе до съществени промени в отношенията. Може да ви се струва, че всикчи са се вгледали във вас, но това е лоша илюзия. Останалите имат прекалено много задачи, за да се фиксират по начина, по който си го представяте. Бъдете волни като птици и си набавете всички малки удоволствия, които до момента сте си отказвали.

Рак

Тази седмица е време, в което не бива да пропускате шансовете за развитие, които ще се появяват при вас. Някои ще се свързани с ангажименти през лятото и това може да наруши плановете ви, но ден –година храни. Освен това сте в състояние да изпълните нещата така че да не почувствате натоварване, а да превърнете работата си в истинско забавление. Всичко е това как ще се настроите към нещата. Опитайте се да излезете от рамките на общоприетото в мислите си и ще се почувствате наистина летящи. Много е важно да бъдете благосклонни към себе си, за да може да изкарате на преден план най-добро от качествата ви. Имате и шанса да превърнете някоя от слабостите си в сериозно предимство пред останалите, от което да извлечете ползи!

Лъв

Тази седмица посветете на отношенията си с роднините. Всички дейности от личните отношения до имуществени въпроси ще имат успех и ще протичат с лекота. Много е важно да вярвате в положителната развръзка на нещата. Ако сте решили да си потърсите къща извън града, сега е моментът. Може да попаднете на доста добро предложение. Не се стреме към лукс на всяка цена. Важното е да е тихо и зелено. Сега сте положително настроени и това ще се отрази на отношенията ви с любимия човек. В събота ще получите изпълнението на дадено преди време обещание. Ще сте щастливците на Зодиака през този период. Бъдете сигурни в положителното развитие на нещата и те ще се случат точно така, както сте си ги представяли.

Дева

Колкото и да не ви се иска имате задачи, които трябва да приключите тук и сега. Съвсем малко дисциплина и усилия ще са ви нужни, за да успеете. Може да си представите, че дейността, която извършвате е част от игра, така ще ви е по-лесно да изтърпите задължителния характер на нещата. Освен това помислете и за удоволствие, което да си направите, като награда за добре свършената работа. Бъдете по-толерантни към несъвършенствата на любимия ви човек. В крайна сметка вие сте го избрали такъв, какъвто е, а не с намерението да го променяте, нали? В здравословно отношение е време за диета, която да ви накара да се почувствате по-леки , както физически, така и психически. Нямате право да оправдания, сега е най-подходящият сезон за това.

Везни

Това е седмица, в която е добре да наблегнете на довършването на нещата. Не започвайте нови дейности. Няма да имате достатъчно сили и вдъхновение да ги довършите и рискувате да останете разочаровани от резултата. Бъдете по-щадящи към себе си. Ще имате други периоди, в които да се развихрите, както искате. Много е важно да сте честни със себе си. Не вдигайте летвата прекалено високо, както за себе си, така и за останалите. Сега е време да се насладите на постигнатото, а то никак не е малко. Може да си позволите да мечтаете, но е рано да предприемате крачки напред.

Скорпион

Очаква ви лека и приятна седмица. Служебните ви задължения ще са леки и приятни, истинско забавление. В хода на работата може да възникнат искри между вас и ваш колега. Ако нямате сериозни намерения най-добре се ограничете от интимна връзка, тъй като после ще ви е доста неловко. Бъдете честни със себе си и човека срещу вас. Онези представители на знака, които са обвързани ще имат своите неповторими моменти. Очаква ви много романтика и споделеност. Очаквайте и сериозно предложение от страна на партньора ви, а ако вие имате по-сериозни намерения – не се спирайте да изразите мислите си. Вярвайте в доброто развитие на нещата и не робувайте на рутината.

Стрелец

Това е седмица, в която ще се развиват положително служебните ви отношения. Сега може да постигнете най-добрите условия, които искате. Не бъдете песимисти, само това може да е преча да реализирате замислите си. Преди да предприемете сериозни действия проверете добре цялата документация. Може да се окаже, че сте изпуснали важен елемент. Имате доверено лице, така че не се колебайте да го помолите за помощ. Сега може да отчетете един много силен служебен период. В личния живот не променяйте нещата. Нека останат така, както са. Не инициирайте промяна в отношенията, тъй като сега не сте настроени за промени и поемане на допълнителни отговорности. Може да помислите по-сериозно за плановете ви през лятото.

Козирог

Любовен хороскоп за 22-28 май

Нова седмица, нова късмет. Представяме ви седмичния любовен хороскоп за новата седмица. Вижте какви изненади ви очакват във взаимоотно...

Колкото и да се насилвате да се усмихнете ще ви е трудно да отречете, че не ви е много светло на сърцето. Това състояние не е лесно за преодоляване, така че не се опитвайте да избягате от него. Така само ще го задълбочите. Отговорете си честно на въпросите, които ви измъчват. Отговорите невинаги са приятни, но това е част от живота. Само ако си разчистите сметките със самия себе си ще може да продължите напред. Имате възможността да се справите с настроението си още до средата на седмицата. От там не се втурвайте веднага в нови приключения. А като начало се огледайте около себе си. Предложението за по-добро може да дойде от друг човек. Преценете добре ситуацията и не се втурвайте веднага, колкото и добро предложение да ви отправят.

Водолей

През тази седмица най-важното за вас ще бъде да сте максимално концентрирани, разумни и внимателни. Подбирайте стриктно думите си и не си позволявайте да своеволничите с изказвания, които могат да наранят някого или да звучат двуяко. Дипломатичността трябва да е първият ви приятел и преди да предприемете дори една крачка си представете поне десет пъти как ще прозвучи или изглежда всичко, което правите. С вас може да се свържат хора със съмнителна репутация. Предложението им може да е примамливо, но в никакъв случая не се подавайте на изкушението. Много скъпа цена ще ви се наложи да платите и ще разберете, че не си е заслужавало. Придържайте се към хора, които познавате от години и които никога не са се колебали да бъдат искрени с вас, дори с риск да ви кажат неща, които не ви харесват.

Риби

Тази седмица не намалявайте темпото, което сте задали. Не е нужно да се спирате, просто наблюдавайте в движение, усмихвайки се. Някой ще се опита да ви спре, но не се колебайте да бъдете категорични в желанието ви да правите нещата по своему. В средата на седмицата ще получите така очаквано включване. Не бъдете горделиви и отговорете, но поставете категорично исканията си. Няма какво да губите така или иначе, но не може да правите повече компромиси със себе си. Или всичко – или нищо. Към самочувствието ви може само да се прибавят допълнителни качества, но в никакъв случай не го редуцирайте. Заслужвате най-доброто и нито частичка по-малко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...