Седмичен хороскоп за 2-8 март

38797
Седмичен хороскоп за 2-8 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица е важно да не пропускате момента, в който ще можете да демонстрирате своите таланти пред другите. В действителност, в случай на успешно представяне, вашата популярност ще се увеличи значително. Личният ви чар ще ви помогне при решаването на професионални проблеми. В сряда може да имате възможност да разберете кой е вашият истински приятел и кой е само приятел в нужда. Откритието може да ви изненада. През втората половина на седмицата се съсредоточете върху семейството. В неделя е по-добре да се отметнат натрупани домакински задължения.

Телец

През тази седмица е много важно да си изясните какво точно искате да направите. В противен случай рискувате да разпръснете енергията си и да загубите ценно време. Във вторник не се колебайте да дадете точен отговор на важен въпрос, свързан с работата ви. В личния живот рискувате да направите грешна крачка, която да ви коства доверието в отношенията. Не го допускайте. Много е възможно да научите за предателство от страна на приятел. Не го преживявайте тежко - само си направете изводите. 

Близнаци

Звездите ви обещават приятна промяна в личния ви живот. Можете да се потопите в нов страстен романс, човек, когото преди сте считали само за приятел. Съдбата обича да ни поднася изненади. Важното е да не се съмнявате в собствените си сили и чар. През втората половина на седмицата изцяло се фокусирайте върху работата си. Ако не го направите рискувате да изгубите важна позиция. През почивните дни не започвайте изясняване на отношения. Това няма да доведе до нищо добро.

Рак

Това ще е повратна седмица в живота ви. Ще имате много поводи за размисъл. Това ще е историческо събитие за вас. От изводите, но и от действията ви ще зависи по-нататъшния развой на събитията. Не всичко ще е във ваши ръце, но не може да се сърдите на никого освен на себе си. В сряда ще имате невероятен шанс да обърнете нещата в своя полза. 

Лъв

Как се влюбват зодиите

Зодията на всеки, определя не само чертите на характера, но и влиянието, над способността да имаме любовни чувства. Астролози ни разказ...

Тази седмица ще бъдете склонни да се прекалявате, а това няма да е добре за вас нито в професионално, нито в служебно отношение. Бъдете добронамерени и толерантни към другите, така както бихте искали те да са към вас. В един момент всичко ще се обърне, затова в средата на седмицата от изключителна важност ще е вашето умение да се адаптирате. Може да се каже, че сте щастливци, тъй като ще имате пълната подкрепа за всичко от страна на вашите близки. 

Дева

Тази седмица е добър момент за промяна на живота ви към по-добро. Забравете за провалите. Препоръчително е да оставите старите проблеми в миналото и да се концентрирате върху новите идеи. Стремете се към независимост в бизнеса и повече време за творчество. В сряда е добре да се въздържате от проява на активност и прекомерна инициативност. В петък можете да разчитате на помощта и подкрепата на приятелите. Почивните дни са само за забавление и нищо друго. 

Везни

Тази седмица ще има момент, в които ще си мислите, че всичко невъзможно е възможно. Това понякога е така, но истината е, че никога не се получава от само себе си. Вашата активност сега е много важна. В работата не пренебрегвайте задълженията си, не изпускайте от поглед малките неща. През почивните дни се отдалечете от суматохата и приемете предложението на любим човек, за да ви поглези малко.

Любовен съвет за МАРТ според зодията

Пролетта е времето за растеж. Влагайте усилия във взаимоотношенията, които са от значение: отношенията със себе си и с хората, които са...

Скорпион

През тази седмица ви очаква успех в бизнеса, кариерен растеж и значителни печалби. Всички ваши инвестиции ще се изплатят. Освен това големите суми ще отидат при вас почти без усилия. Сега вашите умения и репутация ще работят за вас. В личен план ще имате своите върхове и спадове. Направете така, че последното място, на което се спрете бъде един от върховете. През почивните дни се опитайте да изключите мобилния си телефон.

Стрелец

Тази седмица е добре да повишите вашата бизнес активност, за осъществяването на нови идеи и планове.  Опитайте се да бъдете по-събрани, не губете време за празни приказки и суета. Последната може да ви изиграе лоша шега. Най-важното е да не бързате да се радвате, докато не сте сигурни в успеха си. В личен план няма да имате проблеми  - ще може да разчитате на помощ и подкрепа от близките ви и любимия ви човек. 

Козирог

Какво мисли всяка ЗОДИЯ за астрологията

Астрологията е наука, към която много хора се обръщат, за да планират живота си, да се подготвят за бъдещето или да разберат миналото. ...

Тази седмица не трябва да търсите печалбата на всяка цена. Просто си вършете работата и помагайте на другите, ако е възможно. Сега не е моментът да започнете нещо ново. Най-добре се замете с решаването на стари проблеми. Сряда може да е ключовият ден от седмицата, много е важно да я прекарате с усещане за вътрешна свобода. В четвъртък ще получите покана за участие в интересен проект, който заслужава внимание. През почивните дни не пропускайте покана за парти.

Водолей

През тази седмица е много важно да не се претоварвате с работа. Заложете на качеството, а не на обема. В сряда обстоятелствата може да са по-силни от вас. В четвъртък най-добре избегнете илюзиите, сега те може да ви донесат само загуби. В петък не бързайте да мислите, че сте приключили с работата си. Точно тогава може да получите интересно бизнес предложение. В почивните дни обърнете заслужено внимание на близките ви. 

Риби

Реализирайте плановете си без много колебание, дори ако близките ви се съмняват в успеха ви. Може да вярвате само и единствено на себе си и на своята интуиция. Нищо друго не може да има значение. В сряда не се подавайте на манипулация. Поставете достойнството си над всичко, колкото и да ви е трудно. Помислете дали този, когото съжалявате е изпитал подобни чувства към вас. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com