Седмичен хороскоп за 22-28 май

25580
Седмичен хороскоп за 22-28 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сега може да засилите и ускорите във всяка една сфера на живота ви. Това, което сте си мислите, че не е било възможно да се осъществи ще може да го реализирате с лекота. Не пропускайте първите два дни от седмицата, за да положите усилия в тази насока. От сряда посветете времето си на отношенията ви с любимия ви човек. Има какво да се оправи и нищо не е загубено. Но ще е необходима сериозна промяна от ваша страна. Бъдете искрени за положителните неща в характера ви, останалите се опитайте да трансформирате или да намалите изявата и влиянието им. Периодът е подходящ за финансови операции. Не давайте пари назаем, но и не взимайте големи суми. Нека рискът да бъде умерен. Събота и неделя може да ви се наложи да пътувате по работа. Бъдете подготвени за това.

Телец

Тази седмица ви очаква голямо тичане или по-скоро през първата половина на периода. Постарайте се да уредите въпросите, свързани с документация пред първите два или три работни дни. Ще почувствате облекчение и хоризонтът пред вас ще се разчисти, а и ще се разтоварите психически. Четвъртък и петък не започвайте нови дела, тъй като няма да имате време да ги довършите. Ако не държите да ги реализирате светкавично може да направите първите крачки, за да видите как ще изглеждат нещата. Може да чуете критика по свой адрес, но това не бива да ви отчайва и отказва. Бъдете уверени, че крайният резултат ще възхити и удиви мнозина, а на края ще получите искрени поздравления.

Близнаци

Наситена седмица с много срещи с различни хора очаква представителите на знака Близнаци. Хоризонтът ви ще се разшири ще имате много поле за изява, което може да доведе до промени у вас и във възгледите ви. Изберете онези от тях, които ви правят по-добри и широкоскроени. Нямате нужда от нови граници, а от преодоляването им. Не се страхувайте да откликнете на нечия любов. Ще трябва да дадете повече от себе си, но така е в истинските отношения. Нещата не се броят, дава се без да се чака отплата. Другото са сметки. Имате свободата да направите с живота си всичко, което искате . Да допуснете повече светлина и свобода, за да може да действате според желанията на сърцето си.

Рак

Сега не е моментът да рисувате нови картини. По-скоро трябва да вземете гумата и да изтриете всички онези моменти, които ви теглят назад. Смело задрасквайте и мачкайте листовете, които ви натъжават. Имате простор пред себе си, който може да оцветите по ваш вкус и желание. Сега е период, в който вие диктувате правилата , решавате и позволявате кой и дали да влезе и да има участие в живота ви. Правете всичко с усмивка и се докосвайте само до онова, което ви носи радост. Имате пълното право на щастие. Никой не може да ви натрапва вина. Не го забравяйте.

Лъв

Тази седмица ви очаква повече работа, от колкото сте си представяли, че може да ви се струпа на главата. Това не е предупреждение и всъщност дейностите, с които ще ви се наложи да се занимаете ще ви бъдат интересни. Прегрели сте от рутинните си задължения и сега всичко различно като дейност ще ви дойде като глътка свеж въздух. Опитайте се да не се оплаквате, защото ще развенчаете авторитета си. В личен план е добре да бъдете по-търпеливи към половинката ви, която в момента изживява труден период. Не може да искате цялото внимание да е насочено към вас. В противен случай се нарушава балансът. Намерете време за повече забавления и излизания навън, разходки и посещаване на нови места. Ще се отрази благоприятно и на двама ви.

Дева

През тази седмица се опитайте да се справите с по-важните задачи пред първите два или три дни на периода. Не може отлагате повече никоя от чакащите дейности. Бъдете по-дисциплинирани и смели в действията си и ще усилите скоростта на действие. Имате дори шанс да се справите по-рано отколкото очаквате. Напълно възможно е. Какво ще получите в личен план в отношенията ви с партньора ви зависи изцяло от вас. Ако покажете готовност за компромиси и промяна нещата може да се получат много по-лесно, отколкото сте си го представяли. Не се оставяйте на рутината. При по-сложните задачи търсете нови начини на действие. Не се страхувайте да прилагате нови методи. Те ще ви вдъхновят, а любопитството как ще се развият нещата ще ви е добър помощник.

Везни

През тази седмица трябва да сте особено внимателни. Вие сте перфектни през повечето време, но сега наистина трябва да не допускате грешки. Просто периодът е такъв, че те ще изглеждат двойни и последиците от тях ще са по-дълготрайни. Ако се опитате да се съсредоточите единствено в целта си няма да ви е трудно да я постигнете и да се докажете по най-добрия начин. Тайната е да се придържате към златната среда и във всеки един момент да се опитвате да се поставите на мястото на другия. По този начин няма да може да сгрешите. Очаквайте повишен интерес към личността ви и множество покани за участие в различни мероприятия. На път сте да станете публична личност, което освен позитивите ще ви донесе и много отговорности. Бъдете подготвени за тях.

Скорпион

През тази седмица ще е грехота да стоите със скръстени ръце. До това положение може да ви докарат прекалено многото предложения, както в личен, така и в служебен план. Истината е, че всичко ще ви се поднесе на тепсия, а вие просто ще трябва да взимате и приемате. Мнозина ще ви завиждат и с право. Единствената ви задача ще бъде да приемате всичко това. Освен това е важно да помислите за начина, по който ще благодарите за всичко това. Не скъпете за усмивки и благодарности. Бъдете готови лека по лека да започнете да отвръщате на жестовете. Без това няма как да минете в противен случай може да загубите всичко, което сте получили, а би било жалко.

Стрелец

През тази седмица ще трябва да запретне ръкави. Дава ви се възможност да компенсирате всички пропуснати възможности. Натоварването ще е неимоверно, но вие ще бъдете истински бойци. Няма сила, която да ви спре. Със сигурност след всичко това ще ви чака заслужена почивка, но за нея мислете, като за далечна цел и не се отклонявайте от текущите. Бъдете оптимисти и усмихнати. Не правете компромиси с ранното лягане и здравословното хранене. Това ще е половината от успеха ви, за да бъдете в необходимата кондиция. В личен план няма и да разберете как сте омаяли 1-2-3-ма. През почивните дни ще трябва да се занимаете и с този въпрос. Ще има да отговаряте на много обаждания и съобщения. Успех!

Козирог

Кои зодии имат най-сложните любовни взаимоотношения?

Това са зодиите, чиито любовни отношения са най-сложни. ОВЕН и Дева Нека първо да видим какво събира тези двамата заедно. Те са пълни...

Само на вас ще ви е широко на врата през настъпващата седмица. Не е много ясно как ще приключи всичко това, но е факт, че никой няма да очаква нищо от вас. Това може би означава, че не бива да изоставяте текущите ви задължения. Действайте тихо, да – усилията ви сега няма да се забелязват, но със сигурност ще бъдат оценени. Така че най-добре не се възползвайте от затишието, за да мързелувате. Със сигурност последици от това няма да има, но ще загубите позитиви. Мнозина от вас ще бъдат „притиснати“ от половинката си да узаконят отношенията си. Сега ще си отговорите до колко сте били искрени в желанията ви. Някои ще предпочетат да сложат край на връзката си. Щом не сте готови за повече – насила хубост не става!

Водолей

През тази седмица ви предстои да научите много нека. В последно време сте се развивали в друга посока, така че сега ще трябва да наваксвате – няма как. Ще разберете, че неправилно сте пренебрегвали важна информация и съществени знания, които биха могли да ви бъдат от помощ. Нищо не е загубено и ще имате възможността да натрупате избягалите знания. Вземете си поука и не допускайте подобно забавяне друг път. Процесът ще ви е приятен и интересен. Със сигурност няма да скучаете.

Риби

През тази седмица свят ще ви се завие от събития и нови приятелства. Мнозина ще се домогват до вас, но изобщо не сте длъжни да задоволявате всеки интерес, напротив. Пазете себе си за себе си и тези, които обичате. Ако има други претенденти за вниманието и сърцето ви нека се докажат във времето. Цялата тази еуфория може да ви умори. Намирайте време за почивка и не се оставяйте на суетата да ви завладее. Тя никога не носи нищо добро. Да сте харесвани е едно, това да бъде основа ваша цел, би могло да е пагубно. Остане хора, преди всичко и не спирайте да си поставяте нови цели, колкото и далечни да ви се струват те сега.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com