Седмичен хороскоп за 8-14 август

56544
Седмичен хороскоп за 8-14 август
Снимка: Gettyimages.com

Овен

През тази седмица най-важното за вас ще бъде самоконтролът. Народът е казал седем пъти мери – един път режи. Спомняйте си тези думи по-често. В понеделник не се опитвайте на всяка цена да докажете правотата си пред околните. Звездите ви препоръчват да се откажете и да отстъпите за известно време. Много скоро ще стане ясно, чие мнение е било по-точно и близо до истината. Във вторник се пазете от екстремни преживявания и не опитвайте нищо ново. Четвъртък ще ви донесе спокойствие, в което ще си дадете сметка за това кое наистина е важно в живота ви. мероприятие. В петък ви очаква важно събитие, затова не се отпускайте до края на работния ден.

Телец

В началото на седмицата са възможни вълнения и сериозни въпроси за решаване, които може да ви изтощят сериозно. Във вторник ваш колега ще се опита да подложи на изпитание силата на характера ви. Не му позволявайте да остане разочарован във вярата му колко сте силни. В четвъртък напрежението ще спадне всички облаци ще се разсеят и ще се покаже нежно стоплящо слънце. Просто трябва да се въоръжите с търпение и да вярвате в собствените сили и късмет. Петък няма да е толкова спокоен, колкото ви се иска, но за сметка на това през почивните са възможни положителни промени в личния живот, нови срещи и интересни пътувания. Самотните представители на знака може да имат интересно запознанство.

Близнаци

През тази седмица нищо няма да ви попречи да покажете и направите крачка напред в постигането на амбициите си. Въпреки това прекалената самоувереност не е за препоръчване, освен това не се хвърляйте с всички сили, защото ще ви трябват и за останалите дни. Дългосрочните планове и желанието за израстване в кариерата са просто необходими, в противен случай ви очакват застой и скука. Бъдете внимателни и не бъдете прекалено взискателни към себе си и околните. В сряда се постарайте да избягвате всякакви възможни конфликти в работата си. Не поемайте никакви обещания, които касаят промени в личния ви живота през почивните дни. Така или иначе до последно няма да знаете, какво ще правите през тях и в тази неизвестно има някакво очарование.

Рак

През тази седмица звездите ви съветват да бъдете внимателни с новите познанства, колкото и очарователни да ви се струват хората, които срещате. Стар приятел е много по-ценно от двама нови, така че не се впускайте в нови запознанства и неочаквани срещи. Най-добре ще е да прекарате времето си в проверена компания. В сряда и четвъртък много внимавайте думите ви да не се разминават с действията. В професионалната сфера моментът е подходящ за командировки, провеждане и участия в семинари и повишаване на квалификацията ви. В края на седмицата е възможно да започнете да се дразните и от най-малкото нещо. Опитайте се да не вдигате скандали за щяло и за нещяло. Така ще нараните половинката си неоснователно.

Лъв

През тази седмица от вас ще се изисква повече активност и акуратност в действията. Освен това ще трябва да внимавате и за това да бъдете достатъчно толерантни и дипломатични в общуването с колегите. Във вторник няма да е добре за вас да лежите на стари лаври и да не спирате с постигнатото до тук. В сряда е добре да проявявате повече инициатива и да заемете активна позиция в живота. На работното ви място е възможно да се случат някакви промени, които да предизвикат недоумението ви и дори да провокират желанието ви да си намерите нова работа. Какво пък, ако положението е толкова нетърпимо и вие нямате думата – може да е за добро.

Дева

През тази седмица ще имате възможността да научите много нови неща. Всъщност източниците на тези знания ще бъдат крайно разнообразни. Може да дочуете разговор между други хора, които ще ви подскажат решението на нелек проблем. Не се колебайте да използвате това ноу-хоу. Това, от което трябва да се пазите най-вече във вторник са слуховете. Не давайте ухо да сплетните по адрес на друг човек и не забравяйте, че може да се случи и на вас. В четвъртък проверявайте и анализирайте всяка информация, особено ако трябва да изпращате данните на друг човек. В петък внимавайте да не разкривате много за себе си със събеседниците си. В събота се заемете с основно почистване на дома си, а в неделя се отдайте на заслужена почивка в условията на уют и чистота с книга в ръка.

Везни

През тази седмица не жалете сили и разпръскване на чар, тъй като ще имате възможността за израстването ви в професионалната сфера. В сряда не се отказвайте от шанс за повишението, дори и да ви е страх от новите отговорности, с които ще бъдете натоварени. Ще ви се отвори шанс да придобиете нови знания, умения и навици. Това ще изиска повече време от личното ви. Поговорете с половинката ви за това. Още в четвъртък и петък ще трябва да се натоварите с осъществяването на работните планове за следващата седмица, от началото на която с допълнителни ѝ отговорности, ще трябва да забравите какво е свободно време и почивка . Но това ще е за добро.

Скорпион

Втората седмица на август е предназначена за почивка съгласно всички природни и звездни закони и затова ако вие вече сте прекарали отпуската си никак няма да ви е лесно. Поради тази причина не може да се надявате на някакви грандиозни постижения и успехи. Но пък за сметка на това ще имате възможността да се радвате на дребните неща в живота. Във вторник се постарайте да не пропускате шансовете си за нови запознанства които ще ви бъдат изключително полезни. Те ще разширят кръгозора ви и ще ви донесат нови делови контакти, които след време ще са ви изключително полезни. В петък вечер обърнете внимание на половинката си и отхвърлете поканите за излизане с приятели. Напоследък пренебрегвате човека до себе си и ако не се стремите към раздяла в отношенията ви може да се появи пукнатина.

Седмичен хороскоп за 1-7 август

Овен Първата седмица на август трябва да положите усилия да гледате положително на нещата.  Ако дадете воля на предразсъдъците...

Стрелец

През тази седмица възможностите ви ще са за двама. Това важи най-вече за първите два дни от работния период. В сряда ще ви писне да сте малкото от офиса, които само гледат снимки от морето в социалната мрежа и ще ви идва да захвърлите всичко. Не е нужно да се обяснява, че това няма да е правилното решение. Ако се замислите точно сега е моментът, в който може да покажете колко сте незаменими. Използвайте за доказване на твърдението четвъртъка. В петък си наложете да избягвате всякакви рискове, защото те няма да оправдаят нито душевните, нито материалните ви желания. Съботата може да ви донесе значителни промени, както в духовната, така и в материалната сфера. Преди да вземете някакви решения потърсете съвет от близките си. Ако става въпрос за смяна на местожителството обсъдете въпроса с половинката ви.

Козирог

Балансът между емоциите и разума ще е най-важната ви задача през идните дни. Още в понеделник ще бъдете склонни да взимате решения под влиянието на емоциите. Каквото и да се случва не позволявайте да постъпвате импулсивно. Това ще повиши риска от загуби особено във вторник. В сряда се вслушайте в съвет на приятел. Няма да ви навреди. В петък ви очаква приятна изненада, която може да бъде свързана с финансова придобивка. Събота и неделя не се правете на недостъпни особено за хора, които истински харесвате. Няма нищо лошо в това да си го признаете.

Водолей

Седмичен хороскоп за 25 - 31 юли

Овен През тази седмица ще сте заети предимно с работата си. Имате обаче въпроси за решаване с вашата половинка и прекалената ви ангажи...

Началото на седмицата може да ви се стори скучно, но това ще бъде защото през август светът замира. Вие може да започнете да чертаете своите смели планове. Във вторник не пропускайте да поговорите за тях с началника си. Сряда е добър ден за разчистване на дома от страни мебели. Четвъртък и петък намалете напрежението и смело планирайте излизания вечерта. Още петък вечер може да планирате пътуване, за да прекарате почивните дни сред природата с възможно най-малко техника около себе си. Ако половинката ви негодува по битови въпроси, бъдете търпеливи и изчакайте - скоро ще ѝ мине.

Риби

През тази седмица ще опровергаете приказката за двете дини под мишница, просто защото няма да имате друг избор. Ще се наложи да стиснете зъби и да замествате колегите си, които са в отпуска. Няма как. Всъщност точно сега имате достатъчно свободно време, а потъването в работата ще допринесе за професионалното ви развитие. В сряда може се почувствате окрилени, но не очаквайте всичко да се получи с вълшебна пръчица. Четвъртък винаги е бил вашият ден, така че тогава се оглеждайте за знаците, които съдбата ви праща, за да ви помогне в начинанията. В петък може да преживеете любовно разочарование, но не му отдавайте прекалено голямо значение. Събота и неделя правете всичко това, което ако не направите се чувствате зле.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com