Седмичен хороскоп за 9-15 април

24493
Седмичен хороскоп за 9-15 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е много важно да се погрижите за настроението ви. Факторите винаги са балансирани, така че няма нужда да се фокусирате върху отрицателните от тях. В личен план е много важно да положите повече грижи върху това, което имате, за да го запазите. Сега е моментът да започнете по-интензивни тренировки ако искате да повдигнете самочувствието си, а и за да подобрите здравословното си състояние. 

Телец

Седмицата е подходяща за работа в екип. Именно съвместните дейности, както в офиса, така и у дома ще ви донесат повече печалби, отколкото ако действате сами.  Ако имате лична работа за вършене изберете сряда за нея. Най-важното за вършене оставете за четвъртък, тъй като тогава късметът ще е на ваша страна. В петък ще сте прекалено уморени.Помислете добре преди да приемете дори уговорка с приятели, защото тя може да се превърне в изпитание за вас.

Близнаци

Тази седмица ще ви се иска да опитате нещо ново и не си отказвайте да опитате. Още в първия ден от седмицата ви очаква приятна изненада от страна на половинката ви. Във вторник ще трябва да превключите доста бързо от една вълна на друга. Гъвкавостта и умението ви да се адаптирате ще е най-важната ви способност сега. Втората половина на седмицата ще изведе на преден план решаването на личен проблем, който не търпи отлагане. Бъдете смели и всичко ще се нареди по най-добрия начин.

Рак

Започнете  седмицата с повишено внимание. Много е важно да подобрите скоростта и ефективността на работата си. Това вероятно ще се отрази на настроението ви, но си мислете за постиженията, които ви очакват и не унивайте. В сряда ще ви просветне, но не се отпускайте. Вечерта бъдете внимателни с алкохола. Четвъртък и петък се опитайте да включите автопилота, като през определено време проверявате за допуснати грешки. В края на седмицата не предприемайте никакви инициативи и не изяснявайте отношения. През почивните дни се опитайте да се изключите напълно от работната тема.

Лъв

През новата седмица имате шанса да задавате посоката на събитията. Бъдете уверени в себе си. Липсата на конфликти ще бъде гарантирана от способността ви да изслушвате другите. В сряда бъдете предпазливи в приказките и това, което споделяте с колеги. В петък си наложете да мислите положително, каквото и да се случва. В събота може да ви се наложи да поработите извънредно, но най-добре избегнете този вариант. Съответно неделя трябва да посветите единствено на почивка.

Дева

Седмицата ще е изпълнена със желания за мечти и много надежда. Във вторник може да има някои недоразумения, които ще вкарат елемент на шега в работата и ще разведрят обстановката в офиса. Във вторник ще трябва да сте по-сериозни и организирани, тъй като ви очакват доста задължения. Сряда ще прекарате в движение и разговори с нови и интересни хора. Четвъртък запазете вечерта само за себе си и половинката ви. В петък не се подавайте на меланхолията, отидете на кино вечерта. През почивните дни изберете нов маршрут за разходка и се движете колкото се може повече.

Везни

Тази седмица ще ви дари с взаимност. Тези от вас, които  отдавна чакат да бъде отговорено на чувствата им и най-сетне ще може да си отдъхнат и да се потопят в щастие. В сряда ще бъдете потърсени от високо място, така че бъдете готови да сте на ниво. В четвъртък ще получите изключително примамливо предложение. Имайте самочувствие, напълно сте способни да се справите със задачите. Петък ще ви подари спокойствие, съвсем спокойно може да се поотпуснете и дори да си тръгнете по-рано. През почивните дни ако ви се обадят приятели, приемете поканата, за да не си загубите времето в чудене какво да правите.

Интересни факти за яйцата, които може би знаете

Яйцата са важна част от менюто ни, но знаем ли всичко за тях. Ето няколко интересни и не толкова известни факта за най-консумираната хр...

Скорпион

Седмицата ще ви посрещне с много високи планове, вдъхновение и идеи. Във вторник ще са ви нужни най-много сили, затова започнете деня с гимнастика и здравословна закуска. В сряда работата и удоволствието ще се смесят заради приятно общуване с ваши служебни партньори. В четвъртък може да забавите темпото, но не излизайте от релси. Петък може да ви изненада със събитие, което не сте очаквали. Опитайте се да реагирате адекватно. Събота и неделя посветете на себе си, не се натоварвайте с никаква дейност, която не ви е по сърце.

Стрелец

През тази седмица не залагайте на егоизма. Във вторник рискувате да се скарате с човек, на когото държите много. В сряда обърнете внимание на здравето си особено ако се чувствате отпаднали в последно време. Четвъртък посветете на регулиране на отношенията с близките ви. Не бягайте от сериозните теми. Петък трябва да действате внимателно и без да бързате в работата. Вечерта не се втурвайте по купони, а си подарете тишина. Събота и неделя нека преминат в тихи дейности, като разходки сред природата.

Козирог

Тези неща промениха живота им

Всички ние имаме своите отговорности, грижи и задължения, препускаме между тях и понякога имаме чувството, че изпускаме най-важните нещ...

През новата седмица правете всичко обмислено и с минимално хабене на нерви. Във вторник някой ще се опита да манипулира мнението ви, но вие едва ли ще го позволите. Денят за преговори е сряда, тогава лесно ще може да убедите събеседника си в правотата ви. Четвъртък може да ви учуди с лекотата, с която ще премине. Опитайте се да се възползвате от възможността навреме. Петък може да си позволите повече творчество в работата, не предприемайте инициативи. Събота и неделя може да се наложи да изяснявате отношения поради някаква незначителна причина. Една усмивка и добра дума ще заличат всичко лошо.

Водолей

Наситена седмица с много разговори, преговори и срещи очаква представителите на знака. Във вторник съществува риск от грешки, така че преглеждайте кореспонденцията си, за да не изпратите нещо на грешния адресат. В сряда ще успеете да поправите всички грешки. Четвъртък не очаквайте да успеете да направите всичко, което сте планирали. Това може да ви разстрои. Ако сте решени да довършите всичко до край в петък може да ви се наложи да останете до късно в офиса. Събота и неделя, напълно разбираемо, няма да ви се става от леглото. Може да си позволите да си поръчате храна за вкъщи и да мързелувате от сутрин до вечер.

Риби

Повечето от вас се намират на кръстопът. Не се колебайте да проявите повече егоизъм, но и последователност в действията си. В личен план сте постигнали много и сега остава да изградите устойчив план на действие, който да ви гарантира запазването на положението. В тази ситуация имате изключително много позитиви, така че не забравяйте да отвърнете със същото и да благодарите на човека, който ви дава всичко това. В здравословно отношение увеличете физическото натоварване. Периодът е подходящ за разделянето с някои вредни навици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com