Седмичен хороскоп за 9-15 декември

55670
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате и да може да внедрите замислите си. В сряда ви очаква важна среща, на която трябва да се представите перфектно - не забравяйте и за добрия външен вид. Петък е добър ден за откровения, които може да разрешат важен семеен проблем. В събота и неделя не се престаравайте с чистене у дома. Сега е важно да има хармония между вас и любимия ви човек. 

Телец

Това е седмица, в която ще сте подвластни на чувствата си. Това няма да е полезно за вас, така че се опитайте да бъдете максимално рационални. Не взимайте сериозни решения в понеделник. В края на седмицата може да получите дълго чакано предложение от партньора ви. Почивните дни планирайте излизане извън града и запознаване с друга култура и нови хора. Не се колебайте да приемете и покана за гости. Пазете здравето си и не влизайте в контакт с болни. 

Близнаци

Това е седмица за любов. Половинката ви ще направи чудеса за вашето самочувствие. Сега е време да се къпете в любов, хармония и взаимност. Предстоящите празници ще оцветят света около вас в розово. В средата на седмицата ще трябва да се върнете в реалността и да видите дали няма закъснели служебни задължения. Може да ви се наложи да работите до по-късно. В петък ще трябва да обърнете внимание на ваши възрастни роднини. През почивните дни не се затваряйте у дома. Тогава ще имате нужда от активно общуване с приятели, както и от нови запознанства. 

Рак

През тази седмица бъдете нащрек за подводни камъни, ако се занимавате с изследователска дейност. Много вероятно е да сте пропуснали нещо, което може да обърка целия процес на работа. Вечер след работа си оставяйте време за проверка. В средата на седмицата ще имате представа за предстоящия резултат от дейността ви. В четвъртък и петък си оставете време за приятели. Ако не може да излезете, поне поговорете по телефона. През почивните дни внезапно възникнал проблем у дома може да провали плановете ви за пътуване.

Лъв

През тази седмица ще ви върви във всичко, свързано със спазване на правилата. Във вторник очаквайте противоречие, което може да има юридически характер. Седмицата е подходяща за набелязването на нови цели. Вашата амбициозност ще се събуди. Петък може да ви донесе сериозен конфликт - бъдете внимателни в общуването. През почивните дни спазвайте правилата, за каквото и да се отнася - личен живот или друга ситуация, която не е свързана с вас, но по някакъв начин ви засяга.

Дева

Новата седмица може да ви донесе внезапни промени, най-вече в личен план. Усещането за активни действия може да ви направи по-чувствителни и избухливи в понеделник, за това през този ден сдържайте нервите си. Най-успешен ден от периода ще е сряда. Тогава с лекота ще може да постигнете свои лични цели. От четвъртък нататък ви очакват спокойни дни, които ще може да изпълните с дейности, които са ви по сърце. Обърнете повече внимание на роднините си, особено на децата. Може да помислите за избор на дестинация за почивка в чужбина между празниците, ако все още нямате планове.

Везни

В новата седмица може да някои търкания с партньора ви. Ще се наложи да обсъдите някои съществени въпроси, свързани с вашето съжителство. Избягвайте да водите разговорите във вторник, тогава е най-голям рискът от скандали с неприятни последици. В сряда имате най-голяма възможност да се разберете по въпроси, за които сте на различно мнение. Четвъртък и петък ще се характеризират с намалена активност и тогава рискувате да се съгласите с условия, за които по-късно ще съжалявате. Крайният резултат ще стане ясен през почивните дни.

Скорпион

Това е седмица, в която ще имате работа с документи. Най-добре е да се доверите на доказан специалист, който да ви посъветва как най-добре да действате. В сряда в семейството може да се появят разногласия относно прекарването на празниците. Хубаво е да отделите време за роднините си. По-късно ще съжалявате ако ги пренебрегнете. Има начин да намерите оптимален вариант, който да устройва и двете страни. Ако усещате желание да се занимаете с нещо, като ученето на нов език – не си отказвайте.

Стрелец

Новата седмица ще ви зарадва с добри новини. Още в първите дни на периода ще бъдете компенсирани в област, в която през последните седмици, че и месеци сте търпели загуби. Не се учудвайте, че прекалено спокойно приемате нещата. Просто сте помъдрели и така трябва да бъде. Намирате се в период, в който отчитате някои свои грешки, но все пак не бъдете прекалено критични към себе си. Сега заслужавате една хубава почивка. Може да помечтаете, да набележите следващите си планове, но по-добре те да станат след коледните празници.

Козирог

Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото ...

Тази седмица ще ви даде възможност да се занимаете с дейности, посветени само на вас самите. Най-подходящо време за това ще бъдат първите дни от периода. Ако имате достатъчно свободно време не се колебайте да се запишете на курс по изкуство или чужд език - всичко това, което сте отлагали до момента. Почивните дни посветете на семейството. Изберете красива дестинация, където да възродите чувствата с половинката си и да се насладите на хармонията между вас.

Водолей

Това е седмица, в която ще получите голямо признание. Много вероятно е да се притесните. Няма нищо лошо в това да проявите скромност, но приемете лаврите, които напълно сте заслужили. Сряда е ден, който да посветите на решаването на семеен въпрос. В петък и събота може да се наложи да направите спешни ремонтни дейности. Помислете за застраховка на имуществото си. През почивните дни направете всичко възможно да се разтоварите психически. 

Риби

Тази седмица ще ви се наложи да се сблъскате с някои от вашите страхове и илюзии. Не си поставяйте прекалено високи цели или се замислете защо го правите. Във вторник мобилизирайте цялата си енергия, за да бъдете спокойни и позитивни. В четвъртък е вашият късметлийски ден - с малко усилие ще постигнете чудеса. През почивните дни се оставете на инициативата на партньора ви за това как да прекарате свободното време. Той или тя няма да ви разочарова. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com