Седмичен хороскоп за 9-15 май

20614
Седмичен хороскоп за 9-15 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица се възползвайте се новата информация, която ще получите и способността да убеждавате. Вторник е благоприятен ден за започване на дългосрочни проекти. Всичко, свързано с бизнес, застраховки и наследството ще върви чудесно. В средата на седмицата положете повече усилия в намирането на допълнителен доход. Сега имате повече възможности в това отношение. През почивните дни очаквайте добри новини от чужбина. Бъдете търпеливи и добронамерени към децата. 

Телец

Тази седмица е възможно да усетите лек спад на силите. Това е напълно нормално - не се обвинявайте за нищо. Ако не сте се възползвали от празничните дни може да си дадете кратка почивка. От четвъртък нататък активността  ви ще нараства и ще се радвате на добри резултати от дейността ви. През почивните дни съществува риск от ситуация, която да доведе до неразбирателство с ваши близки. 

Зодиите, които имат най-силна защита срещу магии

Близнаци

В началото на седмицата може да се объркате от някои новини. Имайте предвид, че всичко, каквото се случва е за добро. Някои представители на знака ще бъдат заети с такива събития, като планирането на сватба. Други ще получат радостна новина за попълнение в семейството. През целия период всяка една информация ще бъде от полза. Сега сте в силата да създадете необходимия фундамент, за да продължите напред по начина, по който искате. Дори и най-амбициозните ви планове ще намерят подкрепа.

Рак

През тази седмица обстоятелствата, върху които не е в силите ви да повлияете може да внесат значителни промени в плановете ви. В крайна сметка обаче всичко ще се развие по по-добър начин, отколкото сте очаквали. В средата на периода леко да намалете работното темпо. Не се захващайте с прекалено сложни задачи - няма да ви стигнат силите, въпреки желанието. През уикенда ви очаква страхотна почивка. Сменете обстановката.

Защо трябва да пиете кафе, докато спазвате диета за отслабване

Лъв

През тази седмица се опитайте да намалите количеството работа, като същевременно повишите качеството на изпълняваните задачи. Сега е моментът да поемете инициатива, да представите своите нови и интересни идеи. Що се отнася до личния живот - вслушайте се в съветите на близките. Сега е възможно да ви убягват някои важни детайли. През почивните дни се пазете от ненужни срещи и контакти. Избягвайте места, където се събират много хора.

Дева

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломатичност и гъвкавост при вземането на решения. Времето не е подходящо за утвърждаване на авторитета ви. Покажете съпричастност и съчувствие. Сега не е моментът да ви завладява суетата. Обърнете внимание на малките неща и те ще ви разкрият много интересни неща. Някои представители на знака ще бъдат поканени на важно събитие. Представете се в най-добрата си светлина!

Везни 

Това е седмица, в която да сте по-внимателни, ако ви се наложи да работите с документи. Внимавайте да не загубите някой важен документ и да избегнете грешки.  Във вторник трябва внимателно да анализирате случващите се с вас събития и да не предприемате необмислени действия. Пътуванията и командировките в четвъртък ще са успешни. В неделя са възможни трудности в отношенията с роднини, не довеждайте нещата до открит конфликт.

Най-красивите и очарователни знаци на Зодиака

Скорпион

Това е седмица, в която ще имате възможност да се откроите от тълпата. За вас започва началото на успешен период, в който ще бъде възможно да постигнете много. Възползвайте се максимално от това, което имате в момента и ще получите още повече. В края на седмицата е възможно да получите предложение за работа, което сте чакали от дълго време. Това ще ви позволи да се издигнете до ново професионално ниво и да печелите добри пари. Събота е ден за приятни изненади.

Стрелец

През тази седмица работата ви ще изисква творчески подход. Не се колебайте да предлагате и реализирате новите си идеи. Очаквайте одобрение и разбиране от страна на колеги и началници. През почивните дни не оставайте в града. Помислете за красиво място, където да отидете на пикник с приятели или със семейството ви.

Заветите на Петър Дънов - какво лекуват различните по цвят растения

Козирог

Това е седмица, в която да не прибързвате в нищо. Всяка една ситуация ще трябва да бъде внимателно обмислена от вас. Дайте си време, за да се отървете от емоциите и да не взимате решение под тяхното влияние. Намерете повече време за разходки сред природата. По този начин ще можете да прочистите мислите си. 

Водолей

През тази седмица пазете силите си. Сега не е моментът да се претоварвате. Във вторник и сряда обмисляйте думите и действията си внимателно. В професионално отношение бъдете търпеливи и разсъдливи. Това не е време за бързи решения. В края на седмицата помислете как бихте могли да започнете да обръщате повече внимание на себе си и на нуждите ви. 

Това са най-полезните зеленчуци за сърцето

Риби

Това е седмица, в която да бъдете търпеливи. Всеки има своите недостатъци, включително и вие. Затова опитите ви да научите някого как да живее рискуват да доведат до развитието на конфликтна ситуация. Би било добре поне външно да сдържате емоциите и да запазите спокойствие. Грешните ходове, допуснати в четвъртък ще бъдат трудно преодолени. През почивните дни си подарете пътуване. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com