Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 6-12 ноември

11979
Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 6-12 ноември
Снимка: pixabay.com

Очаквайте фойерверки! Насладете им се. Страстта и любовта се срещат!

Овен

Ще ви се наложи да правите компромиси в любовта, за да накарате важните хора в живота ви да бъдат щастливи. Към средата на седмицата вътрешния ви свят ще преживее трансформация. С любопитство ще откриете къде ще ви отведат емоциите.

Телец

Влиянието на Венера и Скорпион е с много благоприятни аспекти за вас. Очакват ви огнени запознанства. Пригответе се за положителни промени във вашите взаимоотношения. Ще се чувствате комфортно да говорите за неща, които до скоро сте отбягвали. Насладете се на социалните си контакти.

Зодиите, които никога не се извинят

Понякога гордостта пречи на вътрешния баланс, а понякога тя е верен водач в пътя, който трябва да извървите, за да се докажете и да изв...

Близнаци

Очаквайте поток от разговори. Ще си изясните сложните отношения и в края на седмицата ще се чувствате пречистени от старите мисли. Ще се зароди и нов флирт, които ще поддържа доброто ви настроение.

Рак

Време е да си обърнете повече внимание. Насладете се на обяд с приятели, чаша вино след работа, кино с любим човек… Натрупаното напрежение е на път да изчезне.

Лъв

Любовен хороскоп за ЕСЕН 2017

Есента е подготвила различни предизвикателства при представителите на различните зодии. Ето за какво е нужно, за да ги посрещнете: Ове...

През последните няколко месеца сте имали интензивни семейни проблеми. Сега най-сетне ще усетите доброто влияние на Венера. Очакват ви прекрасни семейни моменти тази седмица. Заредете се с положителни емоции!

Дева

Социалните ви контакти са на водещ план тази седмица! Очакват ви нови запознанства в социалните мрежи, които ще имат положителни отражения и занапред. Ще се чувствате отново влюбени! Насладете се на емоциите.

Везни

Обичате лукса и тази седмица ще планирате бюджета си прецизно, за можете да си позволи страхотен и страстен любовен уикенд!

2-те зодии, които ще сложат годежен пръстен през НОЕМВРИ

Това са зодиите, които е много вероятно да кажат „Да“! И то съвсем скоро. Ето кои са те и какво ги чака в любовта през месе...

Скорпион

Тази седмица е вашата, Скорпиони! Чувствате много по-свободни и ще имате възможност да се насладите наистина на живота и всичко, което идва на пътя ви. Ще бъдете неустоими тази седмица!

Стрелец

Може да почувствате, че сте малко по-емоционални от обикновено. Бъдете внимателни относно предложенията, които ще получите и се постарайте да зарадвате любимия човек.

Козирог

В какво ще се превърне вашата бивша след раздялата

Знаете ли в какво точно ще се превърне вашата бивша? Дали ще иска да си отмъсти, или ще бъде добрата "приятелка"... всичко това зависи ...

Тази седмица звездите ще ви срещнат с интересни хора, към които ще изпитате привличане. Обмислете добре преди да се впускате в нови взаимоотношения.

Водолей

Ще усетите влиянието на ревността в отношенията ви с най-близкия ви. Не позволявайте това да наклони везните на връзката ви грешната посока.

Риби

Очакват ви бурни любовни емоции! Ще се чувствате на гребена на вълната и влюбеното ви състояние ще поддържа огъня и след края на тази седмица!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...