Секс от разстояние? Възможно!

30428
Секс от разстояние? Възможно!

Разстоянието вече не е проблем за двойките, които са далеч един от друг, благодарение на специално устройство, което симулира сексуален акт през интернет.

Въздържанието е причина за разпада на много връзки, но сега има изход от ситуацията. Устройството се нарича "LovePalz" и се продава специално за двойки, които не могат да се виждат често.

Устройството симулира полов акт на всяко място по света, където има Wi-Fi само с едно свързване към интернет. Единственият минус е, че все още не е одобрен от Епъл. "LovePalz" са направили свой собствен сайт, в който вече се продават някои от устройствата, като целта е да съберат достатъчно средства, за да направи по-мащабна продукция от иновативното творение.

Новата "джаджа" ще ви даде възможността да контролирате от дистанция устройството на своя партньор с движенията на собственото си тяло.

Сексът предпазва от "изкуфяване"

Сексът е полезен за мозъка, тъй като му "вдъхва" глътка чист въздух и намалява възможността от различни болести на стари години. До те...

Играчката за двама се състои от две части. Зевс и Хера. Сензорът за скорост в Зевс засича бързината на мъжките действия и ги изпраща на Хера – женската играчка. Хера ще приеме тази скорост автоматично. От друга страна, Хера усеща налягането в играчката, базирана върху реакциите на жената и ще изпрати информацията на Зевс. Получавайки сигнала, въздушната помпичка на Зевс автоматично регулира степента на „тясност”, която трябва да усеща мъжа.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com