Сексът веднъж седмично е задължителен

27890
Сексът веднъж седмично е задължителен

Редовният секс не само сплотява партньорите, но и оказва положително влияние върху здравето. До това заключение достигнаха учени от Шотландия, които изчислили, че сексът поне веднъж в седмицата подобрява физическото здраве.

Резултатите от изследването показват, че мъжете и жените, които редовно се забавляват в спалнята се справят по-лесно със стресови ситуации.

Например, ако трябва да изнесете публична реч, сексът предишната нощ със сигурност ще ви даде повече кураж, обясняват специалистите. Също така редовният секс намалява чувството за депресия и тревожност и помага да се потопите в дълбок и здравословен сън.

Сексът е страхотно болкоуспокояващо. След оргазъм, главоболието и болките в гърба намаляват. Проучване на учените от Илинойс показва, че жените, които страдат от мигрена, правят повече любов, за да се отърват от неприятните симптоми.

И накрая редовната сексуална активност предпазва от настинки. Хората, които често се отдават на страстта имат по-силна имунна система.

Редактор: Калина Здравкова

Руснак обра цветарски магазин заради приятелката си

Руснак, въоръжен с пистолет, нападна цветарски магазин в Москва, за да открадне рози, които след това подарил на приятелката си, съоб...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com