СЛАБОТО място на всяка една от ЗОДИИТЕ (Част 2)

9344
СЛАБОТО място на всяка една от ЗОДИИТЕ (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Няма човек, който да е силен на всички фронтове и да няма проблеми в живота, които да го тревожат. Всеки си има своите притеснения и комплекси, а ето кое е слабото място на всяка една от зодиите:

ЧАСТ 1 – четете ТУК

В какво са най-добри земните знаци – Телец, Дева, Козирог?

В четири поредни статии ще ви покажем в какво са най-добри различните зодии на база на техния елемент. Сега се спираме на земните такив...

Везни: Везните имат няколко слаби места, които ревностно крият от всички останали. Обаче често се издават кои са те по резките си реакции, които никой не очаква. Въпреки това Везните имат едно слабо място, което значително се отличава от другите. Това е всичко свързано с външния им вид – имат много комплекси относно това и никога не бива да ги закачате на тази тема, за да не се депресират.

Скорпион: Скорпионите са силни личности, които почти никога не падат по гръб. Те винаги са настроени за война, ако някой им обяви такава и никога няма да ги видите да плачат. Имат обаче едно слабо място, за което никога не говорят и това е несигурността им в любовта. Тази несигурност ги прави страшно ревниви, а ревността може да погуби всяка една връзка, която имат.

Стрелец: Представителите на тази зодия имат едно слабо място, за което никога не говорят и пазят ревностно в тайна. Рано или късно обаче то излиза на показ. Това тяхно слабо място е свързано с комплекса им, че не изкарват достатъчно пари и че не са достатъчно успешни в това, което правят. Затова избират партньорите си внимателно и винаги гледат да не са много по-напред от тях, за да не се чувстват незначителни.

Козирог: Козирозите имат много слаби места, но най-слабото от тях е свързано с това, че не могат да държат езика зад зъбите си. Това им е създавало много проблеми в живота и винаги казвайки това, което мислят, са губили много близки приятели и роднини, с които никога повече не са си говорили.

Дължината на два от пръстите определя характера ви

Дължинaтa нa бeзимeнния ви пръcт и тaзи нa пoкaзaлeцa, рaзкривaт мнoгo кoнкрeтни нeщa oт вaшия хaрaктeр. Изcлeдвaниятa пo тeмaтa ca нa ...

Водолей: Водолеите са силни личности, които рядко падат по гръб. Трудно можеш да ги видиш сломени или обидени от някого. Най-ревностно пазят семейството и любовта си. Ако някой ги настъпи по тази тема, стават изключително гневни и могат да ви издерат очите, ако се опитате да посегнете на най-святото им.

Риби: Рибите имат повече слаби места, отколкото силни, но те добре знаят, че са слаби характери и не се изненадват, ако някой бързо разбере това. Въпреки всичко имат нещо, което могат да определят като най-слабото им място. Това е, че никога не знаят как да се отърват от връзка, която не ги прави щастливи и стоят с неподходящите хора прекалено дълго време. Така пропиляват живота си от страх какво ще кажат другите и как да постъпят така, че да излязат чисти от ситуацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com