СЛАБОТО място на всяка една от ЗОДИИТЕ (Част 1)

8622
СЛАБОТО място на всяка една от ЗОДИИТЕ (Част 1)
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек си има слабо място, което го прави уязвим и е нещо, което обикновено крие от останалите. Когато обаче стане ясно кое е слабото му място, все ще се намерят недоброжелатели, които да се възползват от това. Ето кои са слабите места на всяка зодия и защо не бива да ги настъпвате по тях:

Овен: Овните нямат много слаби страни, като цяло те са силна зодия и почти нищо не може да ги бутне. Имат голямо самочувствие, висока самооценка и всичко това им влияе добре на начина на живот. Не могат да се оплачат от много липси. Но имат едно много слабо място и това е партньорът им – ако някой ги настъпи на тема любов, полудяват и става съвсем различни хора. Ревностно пазят половинките си и това е забранена зона за всеки външен човек!

Първото впечатление, което оставя всяка зодия

Всеки знае, че първото впечатление е най-важно. Ето какво мнение оставят за себе си отделните зодии. Овен Овните са изпълнение с енер...

Телец: Телците са много уязвими на много и различни фронтове. Те са чувствителни хора, лесно се обиждат, помнят дълго лошото и трудно забравят обидата. Най-слабото място обаче, на което можете да ги настъпите и никога да не ви простят, е външния им вид и характера им. Ако ги обидите за това как изглеждат или им кажете, че имат тежък характер, ще ви се обидят завинаги. Обичат да бъдат харесвани и всичко различно от това ги тормози.

Близнаци: Представителите на тази зодия са хора с вирнати носове, които не се интересуват от почти нищо. Няма човек, който да им навреди или да ги нагруби, така че да им пука. Основното, което би ги сломило, е свързано с егото им. Ако някой се опита да им каже, че не са важни или не са център на Вселената, много жестоко ще се ядосат.

Рак: Раците могат да прекарат години без изобщо да се засегнат, да се обидят или да се почувстват слаби. Те са над тези неща и рядко можете да ги хванете неподготвени и да ги изненадате с нещо лошо. Както всяка зодия обаче, те също си имат слабо място и то е – това, с което се занимават. Ако някой обиди професията или страстта им в живота, никога няма да простят и да забравят обидата.

Лъв: Лъвовете не могат да се похвалят с много слаби места. Това е една от най-силните зодии, които могат да са за пример на всички други. Имат хубава работа, хубав дом, добри взаимоотношения с хората и всичко им е на шест! Имат обаче едно много слабо място, което ги прави раними и това е семейството. Ако някой ги настъпи там, стават гневни, зли и няма да се отървете от яда им.

В какво са най-добри земните знаци – Телец, Дева, Козирог?

В четири поредни статии ще ви покажем в какво са най-добри различните зодии на база на техния елемент. Сега се спираме на земните такив...

Дева: Девите са уязвими по много фронтове. Те не обичат някой да ги критикува – това е най-слабото им място. Не приемат никаква критика – нито за начина, по който живеят, нито за начина, по който работят или това как си прекарват ежедневието. Ако някой тръгне да им дава акъл, бързо ще бъде зачеркнат от списъка с приятели.

ЧАСТ 2 – четете ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com