Слот игрите в интернет - какво трябва да знаем

19864
Слот игрите в интернет - какво трябва да знаем
Снимка: Sesame

Ротативките са предпочитаните игри за много почитатели на хазартните страсти. Още от времената, в които казината бяха изцяло наземни, машинките бяха любими на много от посетителите на тези зали. И в настоящата реалност на онлайн залозите слотовете се радват също така на сериозна популярност. Нови възможности за играчите могат да се открият в платформата на sesame, където потребителите могат да открият някои от най-популярните и атрактивни ротативки.

Какво трябва да знаем за интернет слотовете? С какво се различават те от вариантите в традиционните игрални зали? Принципът е същият - барабаните се въртят, а символите трябва да се подредят в определена линия или конфигурация, за да донесат печалба. Също като при наземните машинки при доста от онлайн версиите има възможност за удвояване на спечеленото при дадено завъртане. Разликите се откриват в детайлите и те като цяло са в полза на онлайн слотовете.

Повече варианти и повече печеливши линии

Така можем да обобщим основното предимство на интернет ротативките. Класическият “еднорък бандит” в игрални зали обикновено се състои от 3 колони, като печелившата конфигурация се формира, само ако попадне върху централната хоризонтална линия. При онлайн слотовете възможностите за играчите са много повече. Повечето игри са вече с 4 или 5 колони, което донякъде намалява шанса за оформяне на търсената комбинация.

Но пък се отварят други шансове и те се откриват при т.нар. мултилинейни ротативки. При тези игри има повече конфигурации, които се вземат предвид при подреждането на картите. Онлайн слотове с 20, 40 или 100 линии - това отдавна не е екзотика, а реална опция при доста заглавия във виртуалните платформи за залози. Някои от мултилинейните машинки са с фиксирани линии, което означава, че всяко завъртане активира максималния брой комбинации. При други слотове е дадена възможност да се регулира броя на активните линии за всеки ход.

Какво означават скатър и уайлд картите?

Всяка ротативка има обикновени и специални символи. При първите често се използват изображения на плодове или на картите за игра - асо, поп, дама, вале (A, K, Q, J). Според тематиката на играта могат да се намерят и редица други варианти. Но когато говорим за специалните символи, имаме предвид уайлд и скатър картите. Какво представляват те? Първите могат да заместят всеки друг символ и да допринесат за образуването на печеливша комбинация. Т.е. уайлд карта изпълнява ролята на жокер в други игри.

Що се отнася до скатър изображението, то обикновено носи най-висока възвръщаемост. При изпълнение на съответните условия този символ (или комбинация от такива символи) отключва бонус нива и води по пътя към джакпотите. Понякога скатър картата може да донесе наистина изумителни награди.

А иначе често онлайн ротативките могат да се практикуват само за удоволствие. Много от онлайн казината дават възможност да се изпробват демо версиите на различни слотове, без да се залагат реални пари. Това е полезно за всеки, който иска да се запознае със спецификата на конкретно заглавие, без обаче да носи реални печалби. Но и този вид развлечение дава предимство на интернет слотовете пред традиционните варианти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com