Снайпс и Кейдж се присъединяват към „Нeпобедимите 3”

8645
Снайпс и Кейдж се присъединяват към „Нeпобедимите 3”

Едни от най-големите екшън звезди ще дойдат отново в България, за да ни огреят с холивудски блясък и усмивки за снимките на „Непобедимите 3”, съобщава БЛИЦ. Познатите герои Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Долф Лундгрен ще се съберат в България за снимките на третата част на екшъна, съобщи шефът на „Ню Бояна” Дейвид Варод. Той обясни още, че предната част от поредицата, която също беше заснета у нас, е една от най-скъпите продукции, реализирани на родна територия. Варод говори още и за опасността подобни мащабни проекти вече да не се случват в България, ако държавата ни не въведе т.нар. финансови стимули за чуждите продуценти, които правят филмите си тук.

Желанието на създателите на "Непобедимите" е в третата част от поредицата да се съберат колкото се може повече екшън звезди, които не са се появявали в предните филми. По неофициална информация преговори се водят с Уесли Снайпс, който все още е в затвора заради укриване на данъци, но предстои да бъде пуснат на свобода. Чък Норис вече официално обяви, че няма да се снима в "Непобедимите 3". Никълъс Кейдж обаче със сигурност е приел предложението да се присъедини към екипа и ще дойде в България, обяви шефът на Киноцентъра в Бояна.

Трикратно са се увеличили прилепите в Деветашката пещера

Експерти от Центъра за изследване и защита на прилепите към Националния природонаучен музей при БАН извършиха теренна проверка в Деве...

"Основният човек е Силвестър Сталоун, когото аз обожавам и му се възхищавам. Работили сме заедно по "Рамбо 3". Аз много го харесвам, въпреки че хората казват, че е труден и че не е лесно да се работи с него. За мен това не е така. Силвестър Сталоун винаги знае какво иска. Той е перфекционист. И може би заради това успява", заяви Варод.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com