Снимка за любими човек – свежа идея за коледен подарък от InsaOil

1345
Снимка за любими човек – свежа идея за коледен подарък от InsaOil
Снимка: www.insaoil.bg

Декември е! Празничната украса е красиво подредена и блещукащите цветни светлинки радостно се гонят. Само след броени дни ще се потопом в магията на Коледа. Преди това обаче ни предстои да се справим с никак не леката задача да изберем коледни подаръци.

Има хора, за които това не е никакъв проблем. Те са съставили списък и са обиколили всички магазини от него в преследване на най-новия модел мобилни устройства или дрехи от последната колекция на известен моден бранд. В това ли е Коледа обаче?

Все по-трудно става да изненадаме любим човек и да му поднесем нещо, което истински ще го усмихне, ще му остане за спомен и ще го зареди положително. Светът около нас се е забързал със страшна скорост и сякаш забравяме за простичките неща.

Ето защо тази година коледната кампания на верига бензиностанции InsaOil ни призовава да заредим с положителна енергия за Коледа и ни дава свежа идея за подарък. Спомняш ли си последния път, в който се снима? Сигурно е било преди броени минути, нали? А помниш ли последния път, когато държеше истинска снимка на хартия в ръцете си и колко добро настроение ти носеше това? Енергията, с която посрещаме празниците, е важна, както за нашето настроение, така и за хората, с които ще ги посрещнем. От InsaOil знаят това и дават възможност да запечаташ в снимка положителната си коледна енергия и да я превърнеш в личен подарък за любим човек. Кадарът можеш да направиш на място в специално разположените фото кабини в бензиностанциите InsaOil в Пловдив /бул. „Васил Левски“ 170; кв. „Остромила“ 202; бул. „Княгиня Мария Луиза“ 58/, София /бул. "Цариградско шосе" 62/ и Варна /бул. „Цар Освободител“ 195/. Снимай се сам, със семейството или с приятелите и предай коледната енергия.

А за да е още по празнично настроението, от InsaOil ти дават възможност да спечелиш подарък за себе си - 10х Instant Mini 11 или 50х Карти за гориво на стойност 100 лв. Всичко, което трябва да направиш, е да се снимаш в бензиностанция от веригата InsaOil и да споделиш снимката или видеото в социалните мрежи с хаштаг #енергиязаколеда. Имаш време да го направиш всеки ден до 25 декември.

Правилата на играта можете да намерите тук.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com