Страховете, с които трябва да се преборите според ЗОДИЯТА ви - част 1

3664
Страховете, с които трябва да се преборите според ЗОДИЯТА ви - част 1
Снимка: iStock

Овен

Овенът обича да бъде Алфата, така че естествено идеята някой да оспорва авторитета или способностите му силно притеснява всеки, роден под този знак. Овенът се страхува да не е сгрешил повече от всичко или да му бъде казано какво да прави, ако това, което им се казва, е неправилно или несъвместимо с това, което Овенът знае, че е „правилно“. Това е черно-бял знак, с ниска толерантност към неясноти. Овните са много ясни и кратки, като генерал, който води войските си в битка; ако бъдат накарани да се досещат сами, цялото им чувство за увереност и сила може да се разпадне. Но в този свят никой никога не е прав в 100 процента от времето. Така че Овните ще трябва да се научат да разбират това и да правят корекции в себе си. Този ​​страх се превръща в дар, ако Овенът може да го използва, за да научи, че да бъдеш прав не винаги е най-важното.

Какъв страх има всяка зодия?

Всички ние имаме различни страхове, но някои от тях са в нас, заради подредбата на планетите и звездите, под които сме родени. Вижте к...

Това са 4 – те най-смели зодии

Телец

Телецът е много умел да се справя с финансите, така че когато нещо неочаквано сполети този знак, като загуба на работа или проблеми с колата, това ги прави много неспокойни. Телецът се страхува от бедността или невъзможността да преследват житейските си цели и мечти. За Телеца мечтата за това, което се надяват да станат, е от решаващо значение за тяхното щастие; те трябва да вярват, че мечтите могат да се сбъднат, независимо на колко години са. Докато други знаци може да са по-добри в поемането на рискове, Телецът предпочита да ходи по стабилна земя. Но ако се научат да се доверяват на интуицията си, тези страхове няма да бъдат толкова изтощителни.

3-те зодии, които не могат да управляват парите си

Близнаци

Най-лошото нещо за Близнаци е да се забие в монотонна рутина. Ако животът се забави, те започват да се чувстват в капан. Близнаците се страхуват от тишина и стагнация. Това е знак, който обича да се движи, да продължава да се учи и да се разширява в нови преживявания в живота като доказателство, че те растат, се развиват и постигат. Когато Близнаците се задълбочат в житейско затишие, те започват да се чувстват ядосани и отчаяни, сякаш правят нещо нередно. Но животът не винаги върви бързо. Това е просто факт, който Близнаците трябва да се научат да приемат. Този ​​страх се превръща в дар, ако Близнаците могат да видят, че отражението е свещено и че времената на стагнация и размисъл всъщност водят до по-дълбок и по-смислен растеж надолу по пътя.

Рак

Знаците на Вселената, които ти казват, че трябва да спреш

Съдбата си знае работата и понякога трябва да спреш и да се огледаш за знаците. Възможно е да сме се отклонили от верния път и да получ...

Дори и най-независимият от Раците има дълбоката нужда да бъде заобиколен от хора. Раците ще положат всички усилия, за да се уверят, че календарът им е пълен с посещения с приятели и семейство. И това не е само защото обичат да общуват; защото не искат да се срещнат с най-лошия си страх. Ракът се страхува да бъде сам. За Рака партньорството, любовта, бракът и семейството са свещени преди всичко, така че Ракът се тревожи, че ще останат без тези връзки. За него мисълта да не успее в личните си взаимоотношения или да няма тясна мрежа е неприемлива. Въпреки че няма нищо лошо в това да имате богатство от семейство и приятели, които ви обичат и прекарват време с вас, би било редно за Рака да отделя време за себе си от време на време. Единственият начин да преодолеете страха е да се запознаете по-добре с него. Раците трябва да се научат, че не са лишени от любов, ако няма никой друг наоколо; идва отвътре.

Лъв

Лъвът обича светлината на прожекторите, което също означава, че Лъвът обича и похвалите. Ако един Лъв не получи вниманието или одобрението, което иска, това може да го накара да се развие. Най-лошите страхове на този знак са да не се представят недостатъчно и да разочароват хората (включително себе си). Тяхната лична идентичност, включително тяхното ниво на увереност, обикновено се намира изцяло извън тях. Те приемат мненията на другите хора като свои. Но това може да бъде ценен урок за Лъв. Ако Лео може да разпознае, че не се нуждаят от други, за да потвърдят това, което знаят или могат да направят, те ще процъфтяват. Тяхната сила наистина се излъчва отвътре, като енергията на управляващата им планета Слънцето.

Дева

Девата е перфекционист във всички аспекти на живота, включително отношенията и работата. Най-лошото чувство за Девите е усещането, че са се провалили или не са достатъчно добри. Отхвърлянето наистина удря силно този знак. Девата се страхува, че не е нужна или не може да служи в някакво качество, което е от решаващо значение за успеха на другите. В крайна сметка Девата е тук, за да води живот на служба и печели голяма част от самочувствието си от действията си на служене и преданост към другите. Ако една Дева не отговаря на личните си очаквания за себе си, тя лесно може да се поддаде на тревожност и депресия. Девите се определят въз основа на това, което са постигнали, но това не винаги е здравословно. Този ​​страх се превръща в дар, ако Девата може да види, че е по-важно да бъдеш, отколкото да правиш в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com