Стрес, подкрепа на колеги, командировка: Kариерен хороскоп за всички знаци на зодиака за юли

8465
Стрес, подкрепа на колеги, командировка: Kариерен хороскоп за всички знаци на зодиака за юли
Снимка: iStock/Guliver

Хороскоп за тези, които ще работят както обикновено през юли. Много се радваме на хората, които ще почиват цял месец, но не от сърце.

Овен

Стресовата работна ситуация може да доведе до нервен срив. Контролирайте емоциите си, търсете позитивите във всяка ситуация. По-добре е да отложите важните делови преговори за август.

Телец

През юли проверките на работното място не могат да бъдат избегнати. Не трябва да се притеснявате – всичко ще мине изключително добре. Освен това, внезапно ще се отворят нови перспективи и ще дойдат интересни предложения.

Близнаци

Можете да победите конкурентите си, ако използвате нестандартен подход. Погледнете на ситуацията по-широко и мислете креативно. Този месец ще има възможност да получите повишение или да отворите собствен бизнес.

Рак

През юли ви очаква успех в кариерата - предложенията ще валят като от рог на изобилието, остава само да изберете обещаващ проект. Може да се наложи да отидете в командировка.

Лъв

Кои са били най-честите съвети за кариера, когато сте били на 20?

През 20-те години започва период, в който започваме да се замисляме за бъдещето си, кариерното развитие и като цяло “порастваме&r...

През първата половина на месеца ще можете драстично да увеличите доходите си, да постигнете увеличение на заплатата и компенсациите.

Дева

За да бъдете успешни, трябва да сте гъвкави. Определете основната цел и не се разсейвайте от дребните неща. По-добре е да посветите този месец на завършването на започнатото.

Везни

Ситуацията на работното място ще ви съсипе нервите - спешни въпроси ще ви притискат от всички страни, а конкурентите ще ви следват по петите. Но колкото и потискаща да е ситуацията, трябва да се опитате да не се суетите и да държите емоциите си под контрол.

43% готови да сменят работа заради заплатата, сочи проучване

43% от работещите са готови да напуснат работата си през следващите 12 месеца, ако на друго място има предложат по-високо заплащане, по...

Скорпион

Можете да компенсирате загубеното време. Например, ще станете част от интересен проект или ще измислите нещо заедно с колегите си. Между другото, не се страхувайте да ги помолите за помощ. През юли можете да получите голяма подкрепа от хората, с които работите.

Стрелец

Месецът ще бъде много натоварен – непреодолима сила ще ви накара да преразгледате важни решения. Опитайте се да не бързате сами и да не слушате съветите на колеги. Ако ясно разпределите време и ресурси, можете да успеете. Отложете непланираните покупки, сега не е време за допълнителни разходи.

Козирог

Как да започнеш професионална кариера през лятната ваканция

Ваканцията на студентите наближава и все повече млади хора се замислят как да използват свободното си време, за да придобият практическ...

Не се поддавайте на емоциите, претегляйте решенията си, спазвайте договореностите и сроковете, за да укрепите деловата си репутация. Ако успеете да завършите успешно дългогодишен проект, очакват ви нови интересни предложения.

Водолей

През юли не можете да рискувате финанси, по-добре е да отложите всички сделки за август. Опитайте се да заздравите бизнес връзките, търсете надеждни инвеститори и клиенти. Не разчитайте на подкрепата на колеги - може би някой играе двойна игра. Довършете нещата, които сте започнали, за да си починете в края на месеца.

Риба

През юли ще ви посети вдъхновение – можете да направите нещо съвсем ново. Всички творчески начинания ще бъдат успешни, но не изпадайте в еуфория, по-добре е да съставите ясен план и да действате организирано. Бизнес пътуване ще отвори интересни перспективи - възползвайте се от шанса да промените живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com