Студент забогатя, продавайки въздух от родния си град

38075
Студент забогатя, продавайки въздух от родния си град

Всички знаем, че има много странни начини човек да забогатее. Студент от франция направил цяло състояние, продавайки въздух от родния си град Монкюк в Югозападна Франция, съобщи Ориндж нюз.

Предприемчивият 22-годишен младеж предлага консервите от 250 мл "100% биологичен продукт" за 4 британски лири плюс още толкова за пощенски разноски. Той твърди, че така купувачът ще се потопи в "дълбините на града, за да освежи идеите си. Идеално за всички, нуждаещи се от творческо вдъхновение".

Пушенето на марихуана води до растеж на гърдите при мъжете

Известният американски пластичен хирург Антони Йен е уверен, че пушенето на трева намалява нивото на тестостерон в организма. Пушенето...

Поръчките само за три седмици надхвърлят 10000. За да не навреди на околната среда, той продава само по 10 литра на седмица.

Може би търсенето е толкова голямо, защото във Франция последната буква от името на градчето често се бърка и се получава нещо като " вятъра от моя задник". Сами можете да разберете защо това толкова забавлявя хората.

Студентът признава, че просто е направил много добър маркетингов план как да развеселява хората. Самият той е наясно, че иначе никой не би си купил "въздуха".

Източник: БТА

Цяло сръбско село краде ток, направило си нелегална ел. мрежа

Всички 29 къщи в село Обада, недалеч от град Крагуевац, в централната част на Сърбия, крадат електричество. В продължение на десет год...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com