X
 
 

Съпругата на Томислав Дончев изкопира Мелания Тръмп (СНИМКИ)

8064 1
Съпругата на Томислав Дончев изкопира Мелания Тръмп (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver
Жената на Томислав Дончев се превъплъти повече от успешно в първата дама на САЩ Мелания Тръмп. Това се случи по време на габровския карнавал, съобщи "24 часа".

Съпругата на Дончев беше изкопирала досущ тоалета на Мелания, който събра погледите на цял свят по време на церемонията по встъпване в длъжност на Тръмп в края на януари. Мелания беше подбрала небесносин къс жакет и рокля с шал яка, които бяха изработени от Ралф Лорън.

Дизайнери са направили за Светлана Дончева костюм и ръкавици в същия нюанс. Вдигнатата и прибрана коса завърши образа. Гримът и обеците подсилват уникалната й прилика със съпругата на президента на САЩ.

Мелания изхвърли естествената кожа заради Пламела Андерсън

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп вече няма нито една дреха в гардероба си от естествена кожа, съобщи неин представител. Наистина, не с...

Превъплъщението на Дончева е повече от успешно, коментираха хората, присъствали на карнавала.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Остапка Бендерова 1 Остапка Бендерова преди 1 година Профил на трол?
    Герберунгелите - медиите им, политици им и троловете им се скъсаха 2 години да плюят по Тръмп. Бяха много по-агресивни дори от американските опоненти на Президента. Селд като Той спечели изборите, имаше период, в който нашите герберунгели продължиха да го плюят юнашки по него, надявайки се да не изкара мандата си. От година на сам оабче, птавят чутовни усилия да се подмажат. Много ми е интерес виж още ›› но да видя, дали Белия дом има представа за тези особености, или ще се върже баламски на родния абндрешковски номер. Ясно е само едно - ако Тръмп изпусне контрола, герберугите ще извадят хилядите томове собствени плювни по него в архивите си, с които веднага ще се пдомажат на евентуалния нов стопанин на Белия дом. Дори кандидатката им за президет побърза да се самоопредели акто фен на Хилъри, а партийните им пропагандатори размахваха назидателно пръст срещу всеки поддръжник на републиканците...