Съвет за всяка зодия за днес, 02 ОКТОМВРИ

12417
Съвет за всяка зодия за днес, 02 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Овните да действат внимателно, някои очакват сегашния шанс отдавна и е хубаво да го използват добре за кариерата и печалбите си. Стремежът ви към доходи не бива да е водещ, може да ви създаде проблеми с колеги.

Предстоящата седмица ще е пълна с късмет за тези три зодии!

Телец

Телците да действат избирателно, някои постове и задължения скоро ще им дотегнат, даже добрият доход няма да помогне да преглътнат ядовете. Други получават мъчни задачи от шефове, но дейността е интересна.

Близнаци

Вие се палите, а те предвиждат и някои пречки в работата, но не се засенчвате едни други. Някои Близнаци сега може да имат ядове в останали делови партньорства, не коментират чужда некоректност, а търсят оперативни решения на проблема. 

Рак

До края на работната седмица тези влияния при Раците остават определящи, даже да постигнат голям професионален успех, нека готвят планове за по-нататъшна дейност. Служебни ядове да не ви откъсват от домашните радости.

Лъв

Лъвовете се дразнят от сегашните си задължения, струва им се, че мъкнат цял екип от колеги, познати или близки на гърба си. Вярно, помагате на мнозина и това ви натоварва, но услугите няма да бъдат забравени, и в тях личи професионализъм, организация. 

Дева

Девите са прагматични, нека не се отказват от неща, които не вървят, но и да не хвърлят цялата си енергия в импровизации. Едно, че това не е вашият стил, второ – плановете ви трябва да са детайлни, съобразени със средства, време, други хора. 

Везни

Доста Везни се справят старателно с работата си, това се оценява от шефовете и под една или друга форма – получават награда за труда. Вие смятате за такава и доверието на колеги, организирате нещата в екипа, пречките се преодоляват от лесно по-лесно. 

Скорпион

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 04-08 ОКТОМВРИ

РАК Ако наскоро нещата между вас и романтичен партньор бяха напрегнати, днес би било идеалното време да се свържете отново и да прекар...

Скорпионите да обърнат сериозно внимание на организацията на всяка дейност, от това зависи успехът на екипа, а и техния личен. В някои случаи сили и време се пилеят заради колеги, които се интересуват само от своята печалба. 

Стрелец

Стрелците няма да се примиряват с чуждо нехайство и неорганизираност, но все пак да действат с такт и търпение. Иначе може да усложните отношенията си с близки, приятели и домашни сега не са най-стриктни. 

Козирог

Все пак Козирозите и днес да не глезят околните, възлагане на отговорност и прехвърляне на власт на по-неопитни може да създаде сериозни проблеми. За вас се очертават промени, гответе идеи, начинания.

4-те най-мръсни зодии

За някои хора чистотата не е от значение. Те са свикнали да живеят в безпорядък и мръсните прозорци или пердета са последното, на което...

Кои зодии умеят да се справят с парите си?

Водолей

Водолеи получават и куп изкусителни оферти за доходни партньорства. Като анализирате нещата, едва ли ще приемете, не ви прилича да зарежете дела заради далавера. Планирайте точно, та да не плащате излишно за стоки и услуги.

Риби

Рибите са си прави, преустройства в дейността им и особено в екип трябва да стават плавно, да не усложняват отношения с колеги, партньори, клиенти. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com