Съвет за всяка зодия за днес, 16 СЕПТЕМВРИ

14252
Съвет за всяка зодия за днес, 16 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Овните ще си дадат кратък срок за справяне с проблеми – проучване, търсене на покровители и услуги, нещата ще стават все по-лесни и лесни. А и вие набирате енергия и опит, така че ще има от какво да бъдете доволни. 

Кои зодии са оптимистични по природа?

Телец

Телците реагират емоционално на чужди думи, а е по-важно личните им задължения да са изпълнени, да контролират финансите си, ще имат и нови делови шансове. 

Близнаци

Някои Близнаци упорито са гонили висок пост, сега ще видят нещата от горчивата, а не от сладката страна на славата. Бъдете много предпазливи и в пряката си работа, и в общуването.

Рак

Раците ще искат да уловят всички шансове, но е важно точно да преценяват плюсовете и минусите им, припряността крие риск от несполуки, разочарования. 

Лъв

Лъвовете да се съсредоточат в нещата, които смятат за важни, може да са и по-рутинни, но като ги свършат – откриват поле за нови проекти Не се влияете от околните, грижите се за самоусъвършенстването си, а е хубаво да си помагате с контакти, идеи, услуги.

Дева

Хубавото е, че Девите могат да разчитат на разбиране и подкрепа от най-близки, с тяхна помощ сигурно ще удвоят успех и печалби. За някои от знака е уместно да не демонстрират големите си амбиции, а тихо и кротко да напредват по идеите си. 

Везни

Вероятни са спорове, макар че се мъчите да угаждате на шефове, колеги и клиенти. Везните да действат по-уверено, резултатите от усилията им и във финансов план ще бъдат добри. 

Скорпион

3-те зодии, на които им предстои раздяла през СЕПТЕМВРИ

БЛИЗНАЦИ Не се стресирайте, близнаци, раздялата този месец означава нещо съвсем различно! Ще се разделите със стари навици, стар дом, ...

Скорпионите като Рибите трябва да се държат скромно и тактично, не е време за спорове. Усилията ви обаче затвърждават впечатлението за коректност и висок професионализъм, идеите ви се приемат все по-добре.

Стрелец

Не е време за изясняване, а и група Стрелци са прекалено претенциозни, не се задоволяват с постигнатото дори когато резултатите са добри. Други пилеят часове в път и приказки, после трябва да наваксват, сами усложняват делата.

Козирог

Навярно Козирозите са прецизни в своята работа, ще го изискват и от близки, познати и колеги. Ако се налага да кажете забележки, ще се съобразявате с конкретния случай – в едни може да бъдете по-резки, в други трябва тактично да промените нещата. 

Това са зодиите, които обичат да си похапват!

Чревоугодници има навсякъде, които много след засищане продължават да похапват и да се наслаждават на храната. Такива са и някои знаци...

Кои зодии държат на първо място на свободата си?

Водолей

Водолеите да не ги корят за всичко тях, те също трябва да бъдат по-внимателни в работата, а и по-самовзискателни. Някои крепят партньорства, които вече са се изчерпали, други не отделят достатъчно време за близки. 

Риби

Късметът на Рибите сега е твърде непостоянен и така, както са доволни от делата и печалбите си, може да се окажат с куп проблеми. Бъдете подчертано пестеливи, има риск от щети, често се колебаете как да уредите задължения. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com