Съвет за всяка зодия за днес, 23 СЕПТЕМВРИ

17177
Съвет за всяка зодия за днес, 23 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Поставили сте си значими цели, гледайте тях, а не временните предимства, които можете да си завоювате сега. Доста Овни ще подбират сериозни сътрудници за начинанията, с такт трябва да ги привличат за подходящата работа, а и да се вслушват в техни идеи и съвети, уместни са.

Класация на най-грубо държащите се зодии

Телец

Телците да не прибързват с инициативи, а да привлекат хора, които могат да им помогнат с енергично съдействие, идеи. И сега виждате недостатъци в начинанията, не ги прикривайте, а обсъждайте с околните промени. 

Близнаци

Група Близнаци като Козирозите ще пътуват или ще търсят по-актуална информация за работата. Проблемът обаче е в заздравяване на партньорствата. В едни случаи трябва да бъдете стриктни по финансови въпроси, във втори – да се съобразявате със съюзници с по-малки дялове.

Рак

Раците ще направят каквото могат, но наистина днес вниманието им е в стабилизиране на домашния бюджет, а и имат нужда от отдих, укрепване. Ако имате покани за купони, не споделяйте надълго и нашироко грижите си в компания, да не тръгнат клюки. 

Лъв

Козирозите поемат много задачи, ще ви юркат и вас да се стараете в работата. Лъвовете не се поддават на такива предизвикателства, а и самочувствието им е твърде високо. Внимавайте, може да ви подведе при по-спешни задачи.

Дева

При Девите влиянията са от вчера, за някои от начинанията им има добри условия, но се иска по-голяма оперативност, ситуацията се развива. Някои от знака се объркват, чудят се как да действат, не щат да поемат излишен риск. 

Везни

Група Везни са очаквали съдействие от колеги и познати, но хората не могат да изпълнят обещаното. Имат проблеми, не им се сърдете, а се стегнете, в работата трябва да бъдете по-мобилизирани и динамични. 

Скорпион

Това са трите зодии, които са най-добри в целувките!

Както всичко в зодиака, той явно се оказва определящ и за това колко страстно и старателно човекът под даден знак използва устните си, ...

Някои Скорпиони отдавна се мъчат с някакви делови проблеми, сега решението се изяснява и те бързо ще наваксат времето, пропуснато заради спънки и ядове. Спокойно, нищо не сте изгубили, а и изявата ви няма нищо общо с хазарта.

Стрелец

Стрелците само ще спечелят от такта си, макар че трябва да се признае – някои въпроси ги тревожат от доста време, правили са куп отстъпки. Сега ситуацията ви поднася условия, ще можете да реализирате амбициозни проекти.

Козирог

Козирозите се товарят с доста отговорности. Е, не прекалявайте. Има и второ – в едни случаи само имитирате творчество, в други не сте обмислили и подготвили изявите.

Това са зодиите, които винаги се привличат!

Никой не е изненадан, че според астролозите някои зодии просто си подхождат с други повече и са перфектните двойки.  Вижте дали в...

Водолей

Част от Водолеите имат повече домашни грижи, но се справят добре, вероятно и с неотклонната подкрепа на половинката си, други близки. Втори се мъчат да угодят на нови шефове, в работата има куп предизвикателства.

5-те зодии, в които не е препоръчително да се влюбиш

Риби

 Рибите отдавна упорстват по някакви идеи, сега ситуацията се обръща в тяхна полза, резултатът от усилията им е и по-висок от очакваното. Шефовете гледат с нарастващо доверие на начинанията ви, може да ви възложат и по-големи отговорности в екипа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com