Класация на най-грубо държащите се зодии

11582
Класация на най-грубо държащите се зодии
Снимка: Pexels

Всеки зодиакален знак има своите добри и лоши черти, но някои се стараят да ги прикриват умело, а други смело действат грубо. Нека видим кои са най-токсичните черти на всяка зодия и кои знаци се държат най-безмилостно, като започнем от същинските грубияни:

Рак 

Дори и да очаквахте друга зодия да оглавява класацията, Раците се оказват най-безпощадните. Те не прощават и не забравят грешките и предателствата ви. Колкото и близки да сте били, той ще ви изтрие напълно от живота си при по-сериозна ситуация. Освен това, ще се постараят да ви отмъстят.

Овен

Овните по природа са по-сурови и жестоки личности. Те са склонни съвсем съзнателно на ви обидят или наранят. Бягайте от тях, когато са истински нервни и ядосани. При грешка от ваша страна, те даже няма да ви изслушат, а направо ще прекратят всякакъв контакт с вас.

Стрелец

Стрелците не са от най-търпеливите и са доста емоционално освободени личности. Не обичат да им се натрапвате и да навлизате прекалено в личното им пространство. В противен случай много скоро ще се разделят с вас.

Дева

Девите са същински критици и се стараят да показват, ако нещо не им харесва. Чрез сарказма си те ще ви накарат да се чувствате по-зле и наистина виновни. Те не мразят много хора, но намразят ли ви – бъдете сигурни, че ще направят всичко възможно да се чувствате зле.

Козирог

Козирозите също са по-студени, да не кажем, че са истински садисти. Умеят да си играят с думите, особено със злобните коментари по чужд адрес. Не трябва да сте от хората, които се обиждат лесно, защото с Козирозите винаги ще има нападки и обидни думи, било то на шега или не.

Везни

Везните са изкусни лъжци, те умеят да ви замаят, докато имат нужда от вас, и след това лесно ще забравят, че изобщо съществувате. Лъжат постоянно, за да се защитят или да си спестят разни спорове и разправии. 

Риби

Високото самочувствие на Рибите е повод да подценяват качествата на другите. Те са такива самовлюбци, че дори биха ви обидили, ако им се възпротивите или имате мнение, различно от тяхното. Те никога няма да обичат някого колкото обичат себе си. Винаги поставят желанието си на първо място, така че ако очаквате нещо различно от тази зодия – откажете се.

Телец

Телците са много непостоянни и не са от най-добрите приятели. Когато се пробуди сексуалното им желание, те забравят за всякакви скрупули и задръжки и действат неразумно. Водят се само по своята воля и желания и очакват от вас да правите същото.

Водолей

Водолеите не се притесняват да мамят и лъжат. Те са способни най-спокойно да вземат парите ви чрез измама, да ви изневерят, да ви предадат и все още да ви гледат в очите. Дори няма да разберете в кой момент точно сте били подмамени.

Лъв

Лъвовете са непредсказуеми, те са много импулсивни и когато някоя обида им дойде на ум – без значение от сутиацията, те ще ви обидят. Истината е, че просто се забавляват чрез подигравките спрямо другите.

Близнаци

Близнаците няма да се съобразяват с чувствата ви, ако вече са се отегчили от отношенията си с вас – колкото и да страдате, те дори ще наливат масло в огъня. Развеселяват ги лъжите и интригите.

Скорпион

Крайно контролиращите Скорпиони са готови на всякакви действия, за да се доберат до вас. Паднете ли им в ръцете веднъж, знайте, че няма измъкване. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com