5-те зодии, в които не е препоръчително да се влюбиш

18851
5-те зодии, в които не е препоръчително да се влюбиш
Снимка: iStock/Guliver

Да се влюбиш е прекрасно, особено ако любовта е споделена и взаимна. Понякога обаче се случва така, че чувствата са едностранни и не се приемат сериозно от отсрещната страна. Това води до разочарования и разбити сърца. Определено не ви завиждаме, ако сте се влюбили в някоя от следващата зодия, защото е твърде вероятно нещата да не завършат добре. В тях просто е опасно да се влюбиш.


Овен – има огромен инат, който не може да пренебрегне дори заради половинката си. Той често пречи на отношенията му. Лесно се ядосва, избухва, може да ви нагруби, а после да се извинява... или пък не. Доста е ревнив и подозрителен. Важно е да работи над своите слаби страни, за да изгради стабилни отношения с някого.


Близнаци – за тях любовта е игра, те предпочитат да се забавляват, да не се впускат в сериозни връзки, да не се отнасят и сериозно към човека до себе си, когато има такъв. Те дори не крият намеренията си от него, а ги заявяват ясно, поставяйки влюбения човек пред свършен факт. Те по-скоро се отдават на страстта, отколкото на любовта. Ето защо, внимавайте, ако обектът на желанията ви е от тази зодия.


Стрелец – той обича свободата си прекалено много, за да се впусне в сериозна връзка. Той е по-скоро търсач на нови усещания, който иска да опита всичко в живота. За него е важно да получава удоволствие от живота, който води, а той не включва сериозни отношения. Стрелецът често започва да мисли за това на доста зряла възраст. Все пак това не изключва факта, че се радва на обожатели, защото е много харизматична личност. Той обаче си е самодостатъчен и трудно ще го накарате да се влюби.


Везни – те се колебаят твърде много и нерешителността им може да нарани човека отсреща. Дори да имат чувства към вас, те може и да не го покажат веднага, което създава неудобство в отношенията. На тях самите обаче им отнема време да разберат какво наистина чувстват, а какво остава да го изразят. С тях трябва да проявите огромно търпение или да се откажете, решението е ваше.


Скорпион – той е с труден характер, който не всеки съумява да разбере. Твърде вероятно е да опита да ограничава и контролира своя партньор, защото е свикнал да бъде лидер и да поставя правила. Има опасност Скорпионът да се отнася към вас като към своя собственост. Освен това той е много ревнив, дори да не му давате повод, пак ще измисли причини да направи спор от подобно естество. Скандалите с него са ви в кърпа вързани, не всеки може да издържи отношения с представител на тази зодия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com