Съвет за всяка зодия за днес, 24 СЕПТЕМВРИ

12642
Съвет за всяка зодия за днес, 24 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. 

Тези ЗОДИИ не могат да живеят без драма

Телец

Оказва се, че действително са Ви нужни продължителни и сериозни отношения с един единствен и неповторим, а днес е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.

Близнаци

Уморени сте. И толкова сте уморени, че за личен живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя наистина е съкровище, което не трябва да се изпуска! 

Рак

Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. 

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. 

Везни

На практика няма от кой-знае какво да се оплаквате, но сега не само Вие, но и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в добро разположение на духа. Склонни сте към подозрителност и навсякъде Ви се „мяркат” интриги и заговори, а това не е от полза нито за деловите, нито за личните отношения. 

Скорпион

3-те зодиакални знака, които могат да харчат пари като луди!

Везни Везните наистина живеят всеки ден, сякаш това е последна продажба в универсален магазин, който скоро ще бъде затворен. Управлява...

Не си заслужава през днешния ден да се поддавате на съблазни и уговорки. В края на крайщата чувствата Ви по отношение на скъпия за Вас човек, са къде-къде по-важни от това, което Ви предлага съдбата-изкусителка. 

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. 

Козирог

Днес ще се наложи да забравите за Вашите топли чувсва към любимия си човек, и да проявите чудеса от безпристрастност и сдържаност. За предпочитане е, да оценявате постъпките на своя любим човек от гледна точка на равнодушен преминаващ зрител.

Това са най-забавните знаци на зодиака!

Лъв Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и смешното им помага да направи точно това. Те са онзи приятел, който обича да ра...

Водолей

Вроденият Ви интерес към експериментите , оптимизация на процесите и прогресивните тенденции, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на вече познати неща: например, да възобновите работата си над отдавна забравена идея. 

Ето кои зодии обичат адреналина

Риби

Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com