Тайните на стюардесата - 5 трикчета за красота

5654
Тайните на стюардесата - 5 трикчета за красота
Снимка: iStock/Guliver

Стюардесите винаги са били смятани за еталон за женственост и красота. Високи, нежни дами с елегантни прически и изтънчен грим, те са образци за подражание. Как успяват да изглеждат така луксозно въпреки упоритата работа, непрекъснатите отсъствия от дома и огромната височината, на която се намират през по-голямата част от времето? Има няколко тайни за тази невероятна визия и стюардесите ги споделиха на драго сърце.

Режим за прием на течности

Сухият въздух е вреден за кожата, така че трябва да спазвате правилата за прием на течности. Освен вътрешното хранене на епидермиса, важна е и външната влага. Овлажняването се осъществява с помощта на лосиони, мляко, масло, тоник. Небесните красавици винаги имат под ръка бутилка с вода, с която да пръска косата и кожата си. Можете да добавите няколко капки етерично масло към течността за вълнуващ аромат. Вкъщи не забравяйте да си набавите балсам и овлажнител, те са необходими, за да поддържат кожата свежа. Не забравяйте за балсама за устни, както и за овлажнителите за крака и ръце.

Не носете цялата козметика в чантата си

Не бива да носите всичките си козметични продукти със себе си, изглежда нелепо и смешно. Стюардесите имат специални правила за това какво да има в козметичната чанта. Те винаги имат миниатюрен комплект: фон дьо тен, основа за грим, спирала, очна линия, руж, балсам за устни и червило. По-добре е да купите висококачествена скъпа козметика, за да спестите пари, можете да комбинирате различни продукти. Например, използвайте течни сенки за очи вместо руж или хайлайтър.

Слънцезащита

Кожата изисква сериозна защита. Необходимо е постоянно да нанасяте слънцезащитни продукти и това ще ви възнагради със свеж и здравословен вид. Заради деликатното действие на защитните компоненти, епидермисът е по-малко податлив на стареене.

Стресови ситуации и спокоен сън

Всеки човек се нуждае от добра почивка. Трябва да се избягват стресовите ситуации и преживявания. Трябва да се отдалечите от стреса, да си починете и да се наспите добре. За да подобрите настроението си, можете да пиете любимата си напитка, да се насладите на прекрасна музика и да използвате техники за релаксация. Преди лягане си струва да проветрите стаята и да изпиете чаша мляко.

Здраве на краката

Един от основните проблеми на стюардесите е свързан със състоянието на краката. Разширените вени и ставните заболявания са професионални заболявания на небесните красавици. Необходимо е да се има предвид избора на удобни обувки, релаксиращ масаж, специални кремове с охлаждащ и успокояващ ефект.

Подобни правила са подходящи за представители на земните професии, за да се поддържа красотата и привлекателността на ниво.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com