Талисманът за защита и късмет се определя от рождената ви дата

38248
Талисманът за защита и късмет се определя от рождената ви дата
Снимка: iStock/Guliver

Датата на раждане е вашият изходен код, той ще ви каже кой талисман не само ще ви защити, но и ще донесе късмет, ще укрепи силните ви страни.

Амулетът е предмет, украса или нещо, което защитава човека и неговия дом от нещастия и неуспехи, зли хора и болести, помага в бизнеса. Нашите предци са вграждали магически знаци в архитравите и портите на къщите, втъкавали в дрехите и домакинските си прибори шарки. Сега в продажба има много талисмани за всеки цвят и вкус, основното е да не сбъркате с избора му и да не си навредите, като изберете опасен вместо защитен амулет.

Датата на вашето раждане ще ви каже как да изберете заветното малко нещо, което е подходящо само за вас. Това е вашият изходен код - енергиен номер , той ще посочи какво ще ви защити, ще ви донесе късмет и успех, а също така ще укрепи вашите силни страни.

Взимаме датата, месеца и годината на раждане, събираме всички числа и получаваме стойността. Необходимо е да бъде едноцифрено число от 1 до 9.

Например 12 август 1978г. Събираме числата 1 + 2 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8, получаваме 36. Внимание, сега добавяме от 1 до 4 към получения резултат - в зависимост от времето на годината, когато сте родени.

· Зима - 1,

· пролет - 2,

· Лято - 3

· Есен - 4.

Сега събираме числата, тоест 36 + 3 = 39. След това отново, докато се получи едноцифрено число: 3 + 9 = 12, 1 + 2 = 3. Търсим полученото число в описанието

1

Нужен е предмет с форма на кръг, свързан с важно събитие в живота ви. Може да е пръстен или гривна, както и кръгли висулки и обеци или футболна топка или гимнастически обръч.

2

Хората с такъв изходен код трудно се сближават с други, двойните обекти или двойки могат да помогнат за балансиране на лошия късмет - ръкавици, чорапи или чехли.

Как да си направиш сам талисман за щастие

Всеки може да си осигури късмет в живота и да не остава без подкрепата на богатството. За да направите това, трябва да си изработите та...

3

Три - три ъгъла, което означава, че трябва да бъде равнобедрен триъгълник, по възможност с отпечатано число 3, което се счита за символ на късмет.

4

Цветът, който има най-мощно въздействие върху вас, ще гарантира вашия успех. Ако говорим за форма, тогава потърсете 4 ъгъла.

5

Кой е вашия Фън Шуй амулет според зодията

Никой не се съмнява в магическите възможности на талисманите и фън шуй амулетите. Талисманите предпазват своя собственик от лоши фактор...

Пет ъгъла: ключодържател, петолъчна звезда, кутия за бижута. Изберете бижута – обеци, брошки, висулки – под формата на звезди.

6

Шестиците се нуждаят от пространство, специално място, където се чувстват по-уверени, заредени са с енергия.

7

Седмиците предпочитат всякакви предмети с числото 7, например автомобил или телефонен номер, можете да гравирате любимото си нещо.

Амулетите, с които да привлечете пари и късмет

Още от древни времена хората използват амулети, за да се предпазят от негативни ефекти и да предпазват здравето и енергията си от външн...

8

Осем е обърнат знак за безкрайност, което означава, че може да има голямо разнообразие от талисмани: изберете това, което искате.

9

На деветките носят щастие и късмет стайно растение или домашен любимец. Основното нещо е да се грижите и цените своя жив талисман: колкото повече му давате любов, толкова повече ще получите в замяна.

Ако е възможно, винаги носете талисмана със себе си и не го показвайте на никого.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com