X
 
 

Тервел Пулев: Джени Суши е травестит

Тервел Пулев сподели, че е имал съмнения, че целунатата от брат му Кубрат журналистка Джени Суши е мъж. Това призна боксьорът ни в интервю за "ТВ+".

"Нейното поведение към Кубрат беше повече от журналистическо и аз го видях съвсем ясно. С това сигурно го е предразположила да я целуне.

Джени Суши: Никой не е ял суши от голото ми тяло

Станалата известна на гърба на Кубрат Пулев репортерка и суши-готвач - Дженифър Равало (Джени Суши), явно изпитва известно неудобство о...

Но той не целуна нея. Целуна победата. На мен тя ми изглеждаше на травестит, даже я наблюдавах на партито след мачовете дали е мъж, или жена", призна Тервел.

Той отново защити брат си относно избухналия скандал и дори заяви, че той е "добре дошъл" за тях. "Какво толкова направи Кубрат? Не е извършил криминално деяние. Да, не е прав, тя има правото да избира кой да я целува, а той го направи без да пита.

Не е лошо, по-скоро Кубрат влезе във всички емисии по този начин. Добре дошло, това му вдига още повече рейтинга", добави боксьорът.

Вижте каква е била Джени Суши преди Кобрата да я целуне (СНИМКИ)

Не само България, но и цял свят говори за Кубрат Пулев. Това не се бе случвало от 2014 година насам, когато българският боксьор загуби ...

"Тя се възползва от тази ситуация, за да влезе в обективите, а може би и за да изкара пари", допълни по-малкият от братята Пулеви. Как по-рано той отново защити брат си - вижте в този материал.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 2 потребители