Тези 3 зодии имат специфично чувство за хумор

6874
Тези 3 зодии имат специфично чувство за хумор
Снимка: iStock

Ако се доверяваме на астрологията спрямо зодиакалния си знак можем да научим много неща както за себе си, така и за околните. Зодиите разкриват едни от най-присъщите черти от характера на всеки човек. И за да повдигнем духа на всички, днес ще представим анализите на астролозите за въздушните знаци и тяхното чувство за хумор. Смехът е нашето спасение и ключ към добрите взаимоотношения с останалите. А как се справят с него представителите на знаците Близнаци, Везни и Водолей, вижте в следващите редове.

Трудно е да разсмеете тези ЗОДИИ - те не разбират шегите ви

Близнаци 

Представителите на този знак са особено добри в областта на черния хумор. И макар той да не допада на всеки, Близнаците представят шегите си по толкова забавен начин, че няма как да не се разсмеете. Присъщо за хората от тази зодия е, че са изключително социални и приятелски настроени към всички и неусетно се превръщат в душата на компанията. Те са перфектните дружки за забавления и купони. И все пак, както вече казахме, хуморът им няма как да се харесва на всеки и понякога се случва да има и обидени. От своя страна Близнаците дори не осъзнават, че са преминали границата и са прекалили, но пък и не им пука. 

Везни 

Везните са интелигентни и шегите им често биват определяни като “умни”. Доста си служат и с иронията и сарказма, ако искат да отправят коментар към някого. Обрани са, но не се притесняват да застанат очи в очи с вас и да ви кажат всичко, както си му е редът. Поради тази причина създават объркване и смущение у другите. Докато “рецитират” шегите си те запазват самообладание и не се смеят, но пък за сметка на това цялата им компания лее сълзи от смях. Ако не ги познавате дори би ви било трудно в началото да разберете дали се шегуват, или говорят сериозно.

Тези 6 зодии хич НЕ разбират от майтап

Водолей

Хората от знака на Водолея са доста прями и резки и чувството им за хумор по-скоро се състои изцяло от тежка сатира и ирония. Тъй като те също притежават изключителен интелект, шегите им винаги са обвързани със световната обстановка например. Или създават препратки към различни исторически събития, известни личности и т.н. Остроумието им и по-странното чувство за хумор всъщност допадат на голям процент от хората и им помагат в ситуации, когато не се чувстват особено добре. Освен това, те са впечатлени от създаването на връзка между хумора и знанията, които притежава Водолеят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com