Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 5 дати са критични през март 2024

02 март 2024, 08:00 часа

Март ще бъде много благоприятен месец. Въпреки че ще има повече опасни дни, отколкото благоприятни, само един от тях ще има дългосрочни последици.

Вижте още: Тези 4 зодии ще срещнат сродната си душа до края на 2024

Днес ви представяме "тъмните" дни на март месец според астролозите, за да сте подготвени.

8 март – Меркурий в съвпад с Нептун

Първият опасен ден на март месец ще бъде 8-ми поради негативния аспект на Меркурий и Нептун. Това ще бъде изключително неблагоприятно време с редица случайни проблеми, които могат да ни възникнат без особена причина. Бъдете внимателни, когато пътувате на 8-ми и не говорете много с хората, не давайте празни обещания на никого и не клюкарствайте.

17 март – съвпад на Слънцето и Нептун

Този ден е много опасен период, когато Слънцето и Нептун ще влязат в аспект един към друг. 17-ми март може да се нарече период на кармични наказания.

21 март – Венера в съвпад със Сатурн

Венера и Сатурн ще ни отнемат доброто здраве и оптимизъм. Този ден може да стане много негативен поради лоши спомени. Пазете се от подобни мисли и не се оплаквайте от съдбата си.

22 март – Марс преминава в знака Риби

Марс ще премине в един от най-омразните си знаци – Риби. Елементът на Марс е Огън, а елементът на Риби е Вода, така че този дует ще бъде изключително дисхармоничен. Като цяло в края на март ви очакват проблеми с мотивацията и неразумна грубост на околните.

Вижте още: Зодиите, които ще срещнат нова любов през март 2024

25 март – лунно затъмнение

Полусенчевото затъмнение във Везни е много опасен ден. Повечето проблеми ще дойдат внезапно. Много неприятности ще ни сполетят по невидим начин. Пазете се от негативни хора този ден и бъдете внимателни. Пазете се от измами и клюки

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес