Тези зодии не са много по ласките и ценят личното си пространство

7264
Тези зодии не са много по ласките и ценят личното си пространство
Снимка: iStock

Всеки от нас има различен подход и усещане за любовта. Има хора, които непрекъснато търсят прегръдката и милувката на другия, докато други предпочитат тези действия особено на публични места да бъдат сведени до минимум. Донякъде влияние в това отношение може да взима и зодиакалният знак. Нека видим кои зодии предпочитат личното си пространство дори в любовната си връзка и често биват наричани темерути:

Скорпион

Скорпионите изпитват доста силни емоции по време на любовните си отношения, но въпреки това те много рядко биха ги изразили с помощта на прегръдката например. Те се отдават на подобни милувки само с хората, на които наистина имат огромно доверие. Не обичат да показват подобни близки отношения на обществени места. Няма да ви прегърнат, ако наистина не ви харесат.

Представителите на тези зодии често ОТБЛЪСКВАТ партньорите си

Козирог

Представителите на този знак също не обичат да се прегръщат твърде много. Те обичат да пазят самообладание и да държат нещата под контрол, а за тях прегръдката се явява като нещо, което има способността да разклати стабилния им разум. Ще ви стане ясно, ако са склонни да ви позволят подобни милувки. 

Дева

Още един знак, който не е почитател на твърде честите прегръдки. Макар да са доста любвеобилни и грижовни, Девите не могат да показват емоциите си чрез действия, романтични жестове и изненади. Много рядко сами ще поемат инициативата да ви привлекат в прегръдките си. Ценят личното си пространство и много бързо прегръщането за тях става задушаващо и скучно. 

Стрелец

Стрелците, както знаем, не приемат любовните взаимоотношения насериозно и едва ли смятат прегръдките за нещо изключително важно в една връзка. Те са от знаците, които предпочитат по-бурните ласки в леглото, отколкото романтичните, дълги и спокойни прегръдки в обятията на любимия човек. За Стрелците една връзка се крепи главно на секса. 

Как реагират различните зодии на неприятните ситуации – част II

Водолей

Водолеите са дистанцирани личности и за да влезете дълбоко в душата им, трябва да се въоръжите с много търпение и любов. Докато си позволят да се отпуснат пред вас и да се достигне до този момент, в който ще може да ги прегръщате и целувате, когато ви скимне, ще мине доста време. Представителите на този знак изразяват своята любов по различен начин и не биха го променили дори другият да не усеща чувствата им напълно. 

Близнаци

Близнаците са от хората, които също си падат по-скоро по краткотрайните флиртове и предпочитат да не се впускат в дълбоки любовни отношения. За тях прегръдките не означават нищо особено и не им обръщат особено внимание.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно