Типовете жени според Кама Сутра

3360
Типовете жени според Кама Сутра
Снимка: Istock/Guliver

Интересен факт е, че класическите хиндуистки текстове разделят представителките на нежния пол на четири вида според типа енергия, който преобладава в тях – огън, вода, въздух и земя.

Според философията на Кама Сутра има 4 основни типа жени, които представляват архиетипи и съществуват едновременно на физическо и психическо ниво. Кои са те ?

Жената раковина – преобладаващата чакра е Swandhisthana, тя идва от царството на хората

Жените от този тип имат доста светла кожа, големи или много големи гърди и малка и стегната талия. Те имат дълги крайници и обикновено гласът им е леко дрезгав. Често променят своето настроение. Жената раковина харесва много червени цветя, бижута и дрехи. Обича да изтъква и да говори за грешките на другите. Лесно ѝ е да съблазнява човека, когото харесва, за да получи любов, но чувствата, които му дава са крайно недостатъчни за сериозна връзка. Обича да прави любов нощно време. Уханието на кожата ѝ напомня за соленост.

Жената лотос – преобладаващата чакра е Anahata, за нея казват, че е била създадена в света на Боговете

Нейното лице е кръгло и красиво, а тялото ѝ е меко, със златиста, деликатна и копринена кожа. Очите ѝ са ярки, а гърдите – големи. Има малки устни и носле. Когато жената лотос се движи, тя напомня за лебед, защото движенията ѝ са много грациозни. Гласът ѝ е нисък и мелодичен. Обича да носи нежни и ефирни дрехи. Уханието на кожата ѝ напомня за свежа лилия, обича да прави любов през деня.

Жената слон – преобладаващата чакра е Muladhara, казват, че идва от елементарното царство

Жените от този тип са малки и доста здрави на външен вид, обикновено ходят бавно. Кожата им на допир е изключително мека и е светла на цвят, устните са плътни. Надали ще се изненадате, че жената слон обича да си похапва. Гласът ѝ е плътен, понякога дори дрезгав. Такава жена трудно се задоволява сексуално. Тя обича да прави любов енергично и продължително. И винаги е готова за сексуални приключения. Уханието на кожата ѝ напомня за мускус.

7 популярни, но изключително грешни мита за секса

Артистичната жена – преобладаващата чакра е манипура, за нея се смята, че идва от небесното царство и е изключително красива

Тялото ѝ е фино, има тънка талия, впечатляващи гърди и ханш. Кожата ѝ е по-тъмна и впечатлява със своя интелект. Косата ѝ не е гъста, има хубав глас, а когато ходи, нейната бедра се поклащат женствено. Уханието на нейната кожа напомня за мед, а сладости като мед и сметана често участват в сексуалния ѝ живот. Артистичната жена е силно посветена на всички еротични удоволствия, обича да прави любов предимно нощем, пада си изключително много по спонтанния секс. Този тип жена е добра съпруга и е готова на всичко, за да запази щастието на мъжа до себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com