ТОП 10 най-значимото филмово шоу за годината в САЩ с премиера по FOX Life

2135
ТОП 10 най-значимото филмово шоу за годината в САЩ с премиера по FOX Life

Тoзи октомври, традиционно сред най-трудно поносимите месеци от годината, на който може да съперничи само ноември, всъщност ще бъде месецът на една ободряваща и много обещаваща премиера на сериал. На 27 октомври от 22,00 часа по FOX Life ще имаме възможността да гледаме история, която прави света едно по-добро място, само защото без помощта на тайни детективи, извънземни или мистериозни похитители ще държи вниманието ни много серии напред и ще ни напомни, че преди всичко правенето на сериали е можене, което не зависи от степента на ефектите, които са вложени в него.

"Това сме ние” е сериалът, който американският TV Guide поставя безапелационно в ТОП 10 на най-значимите ТВ шоу програми за сезона на 2016-2017 година. Вероятно причината за това е, че “Това сме ние” (в оригиналното си заглавие – “This is us”) не повтаря нито една от познатите парадигми на американските сериали и не прилича на нито едно шоу, което познаваме от малкия екран. Сериалът успява да концентрира вниманието на зрителя, разказвайки старата и добре позната приказка за любовта, семейството и живота по задълбочен и емоционален начин със средствата на добрата режисура и отличната актьорска игра.

Официален трейлър на продължението на сериала "Prison Break"

Слуховете се оказаха истина - култовият сериал "Prison Break" (Бягство от затвора) се завръща скоро с нови и вълнуващи епизоди. Последн...

“Това сме ние” поставя загадки, разказвайки история за живота на няколко души, родени на един същи ден, чиито съдби се преплитат в сложни отношения и връзки. Манди Мур, която познаваме по-скоро като певица, доказва, че и в амплоато на актриса се представя повече от добре: тук тя е млада майка, женена за героя на не по-малко популярния Майло Вентимиля. Те са само част от преплитащите се сюжетни линии, които включват още жена, бореща се със свръх тегло, успял бизнесмен, опитващ се да се справи с тъмните сенки на миналото, и известен актьор, търсещ себе си.

По какво си приличат всички те и какво ги свързва? Дали всички хора си приличаме в щастието си, но се разливаме по болките си?

Запазете търпение до 22:00 часа на 27 октомври, когато по FOX Life ще бъде излъчен премиерният епизод. Емоционалният трейлър вече е натрупал милиони гледания в интернет, превръщайки сериала в едно от най-очакваните телевизионни събития на годината.

Вижте актрисите от латино сериалите на 90-те днес

Драматична любов, изпепеляващи страсти и неочаквани обрати... такива емоции бушуваха по екраните през 90-те. Все още недобре опознатият...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com