Топ 20 приказни пожелания за абитуриенти

2199
Топ 20 приказни пожелания за абитуриенти
Снимка: iStock

1. Пожелавам ви да направите правилния избор и да поемете по пътя, който ще ви помогне да овладеете любимата си професия, да преодолеете всички неуспехи, препятствия и да придобиете предимствата, към които се стремите сега, защото от това зависи вашето бъдеще. Стремете се, дерзайте, вървете само напред и никога не отстъпвайте.

3. Нека младостта ви даде милион шансове, повечето от които ще намерят отговор в сърцето ви и ще бъдат успешно реализирани. Нека всички избрани пътища са правилни и нека изкушението да завиете по тясна пътека не ви принуждава да изоставите правилно избраната цел.

4. Поздравявам ви за дипломирането и искам да ви пожелая, правилния избор на пътя към бъдещето, известна сигурност към вашите цели и желания, постоянни усилия и големи възможности за постигането им.

Най-страхотните пожелания за абитуриенти

5. Освен късмет, любов и здраве ти пожелаваме да следваш докрай съкровената си мечта. Не отстъпвай, бори се, пожелай! Успех и ярки успехи на едно вълнуващо, трудно, но много приятно пътуване в живота. Късмет и попътен вятър!

6. Издигайте се все по-високо и по-високо, грабнете нови умения! Колкото по-високо успеете да се изкачите, толкова по-лесно ще ви бъде в зряла възраст.

7. Сега стоите в началото на нов живот, на прага на нови постижения и един нов свят е отворен за вас. Така че нека вашият път е лек и щастлив, вашата съдба - успешна и красива. Нека съкровените ви мечти се сбъднат. Вярвайте, че всичко е постижимо за вас. Успех, щастие и победи.

8. Бъдете добри хора, искам да можете да видите и изберете това, от което се нуждаете, защото това е, което сърцето ви желае. Само този път ще ви отведе до истинско щастие, следвайте го.

9. Нека имате късмет, нека в живота ви има много радостни моменти, щастливи промени и грандиозни постижения. Обичайте и бъдете обичани, мечтайте, грижете се за себе си и близките си.

10. Пожелавам ти да вървиш смело напред, да си поставяш цели и да ги постигаш! И нека вчерашното детство се превърне в отправна точка за успешно и щастливо бъдеще. Нека всичко ви се нареди така, както мечтаете!

11. Живейте живота си така, че всеки от вас да има отделна глава в Книгата на живота, която да прочете.

12. Пожелавам ви постижения и вървете към мечтите си. За да се радват семейството и приятелите ви. Надявам се, че ще стигнете далеч.

13. Пожелавам ви успешно разрешаване на тази несигурност и вземане на решение в живота, както в професионален, така и в личен план. Всичко това се нарича щастлива съдба за всички вас!

14. Не се страхувайте от препятствия и трудни задачи, живейте за ярки успехи! Мечтайте, изненадвайте и радвайте приятелите си, бъдете светлина и щастие за любимите си хора!

15. Сега сте на самата врата, водеща към зрелостта. Никой не знае какво се крие зад нея... Разбира се, ще има радости от победи и разочарования от поражения. Ще има живот, чиято красота се крие в решаването на сложни проблеми. Искам да ти пожелая да разтвориш крилата си с пълна сила, да полетиш смело, силно, високо и красиво.

16. Надявам се, че по пътя на живота си ще срещнете добри, красиви хора, които винаги ще ви подкрепят в трудни моменти. Опитайте се да станете хора, които дават на хората топлина, светлина и с които е интересно да бъдете.

17. Детството свърши и животът на възрастните ви очаква зад гостоприемно отворената врата. Това означава, че най-интересното тепърва предстои. Очакват ви невероятни открития, неизследвани върхове и грандиозни постижения. Сега най-важното е да не се заблуждавате, да не губите, а да умножавате всичко това, пожелавам ви късмет и успех във всичките ви начинания! Не отстъпвай и не се предавай! Винаги вървете напред и се развивайте! Борете се и постигайте! Намерете щастието и не го изпускайте!

18. Бъдете силни, смели и активни, помнете, че много неща в живота ви зависят само от вас и знайте, че всичко най-интересно ви предстои. Ценете вашето приятелство и радостните спомени от училище.

19. Училищните години ще останат завинаги в паметта ви. Вие успяхте да извървите достойно трънливия училищен път и да го изминете с отличие. Искам да ти пожелая да сбъдваш мечтите си. Направете своя избор смело. Учете, работете, творете и дерзайте. Нека съдбата ви е щедра с доброта и радост!

20. Сега ви очаква един различен живот, в който има място за самостоятелни решения, разумни действия и уверени стремежи. Пожелавам ви да вървите смело напред, да си поставяте високи цели и да ги постигате. Вземете професия, която отговаря на вашето призвание и интереси, професия, която ще ви носи удоволствие и ще радва хората. Но все пак основното е, че след като сте усвоили всяка специалност, вие оставате достойни хора! Умен, мил, внимателен, търпелив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 юни /валутен калкулатор/

Как да премахнете миризмата от пералнята?

7 неща, които не трябва да се дават назаем дори на любими хора

Внимание, жени: Какво гледа мъжът, когато харесва някоя дама

Как да изгоним котките от двора

Веднага направете това, ако разлеете нещо върху лаптопа си

5 причини единият крак да е по-къс от другия

Този ежедневен продукт разрушава здравето повече и от цигарите

Вечерен виц: Иванчо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com