Най-страхотните пожелания за абитуриенти

97712
Най-страхотните пожелания за абитуриенти
Снимка: iStock

Абитуриентският бал е изключително специален момент в живота на всеки един от нас. Той поставя край и начало. Точно тогава човек е в готовност да поеме по избрания от него път и да се раздели с учители, ученици и семейство.

Всяко едно момче или момиче би искало да прочете нещо мило и сантиментално именно в деня на абитуриентския си бал. Днес сме ви приготвили няколко изключително топли и сантиментални пожелания за абитуриентски бал, с които да поздравите близки за вас хора.

Най-страхотните пожелания за абитуриенти, които категорично ще трогнат празнуващите:

1. Честито завършване! Днес е денят, в който да погледнеш назад и да се усмихнеш на всички онези години, в които си ставал рано, учил с часове и черпил нови знания. Прегърни бъдещето, защото за теб то ще е светло и озаряващо. Дерзай!

Пожелания за рожден ден на приятелка

2. На твоя абитуриентски бал аз ти пожелавам цял живот да блестиш така, както днес. Всеки да вперва поглед в теб и да се възхищава на постиженията ти. Нека животът отвори една нова страница за теб, посипана с постигнати желания и сбъднати мечти. Честито завършване!

Най-страхотните пожелания БЕЗ повод

Не винаги е нужен повод, за да зарадвате някой с мили думи, да му напомните колко много означава той за вас и да направите денят му спе...

3. В този слънчев ден ти успяваш да заслепиш дори и слънцето. Нека всичко онова, което си учил през годините, да бъде в твоя полза и да се превърне в ключ, с който да отваряш всяка една врата на живота. Успявай и не се спирай пред нищо. Помни, че печели онзи, който опитва. Честито завършване!

4. На днешния ден аз ти пожелавам да сбъдваш с лекота всяко едно желание, което имаш. Да се реализираш в сферата, за която копнееш и да бъдеш най-добър в онова, което правиш. Успявай в живота и се сражавай достойно с всичко, което се изпречи на пътя ти. Бъди човек и не спирай да се усмихваш. Честито завършване!

Най-оригиналните пожелания за имен ден

5. Честито завършване! От този момент нататък ти поемаш по един нов път – по-различен, по-самостоятелен, по-осъзнат и по- смислен. Това е първата ти стъпка към професионално развитие. Нека всичко, за което мечтаеш, бъде твое. Не пести усилия, защото победите са сладки единствено тогава, когато са извоювани с пот на челото.

6. В този ден от сърце ти желая да бъдеш най-успяващият човек в света. Да сбъдваш, да мечтаеш, да постигаш и да не преставаш да се учиш. Днес ти си по-красив и по-специален от всеки друг ден, защото поемаш по своя път, огрян от слънцето!

Мъдри пожелания за рожден ден

Мъдрите пожелания за рожден ден се помнят дълго. Ако трябва да честите празника на скъп за вас човек и искате да напишете пожелание, ко...

7. Абитуриентите винаги биват свързани с красота, блясък, финес. Млади хора, които излъчват надежди, копнежи и мечти. Ти си специален и такъв ще бъдеш до края на живота си, защото през всичките тези години успя да докажеш, че човек побеждава, когато се сражава. Никога не губи този хъс и упоритост, които носиш в себе си. Пази достойнството си и дерзай!

Най-оригиналните пожелания за рожден ден

8. В този ден аз ти желая да бъдеш все толкова позитивен, какъвто си днес. Да не спираш да вярваш в това, че няма нищо непостижимо на този свят. Нека пътят ти бъде озарен от слънцето и да не срещаш никакви трудности по него. Честито завършване!

9. Честит абитуриентски бал! За мен ще останеш толкова специален, колкото си бил цял живот, затова и ми е трудно да ти пожелая всичко онова, което искам да те сполети в живота. Нека трудностите те подминават, а щастието те държи за ръка. Дерзай, мечтай, постигай и не се отказвай. Помни, че животът не е лесен, но това не трябва да ни отказва да го живеем достойно!

10. Ако днес можех да ти изпълня 3 желания, щях да го направя на мига. Ти си безкрайно специален човек в живота ми и от сърце те орисвам с щастие неземно и те поздравявам за всичките години труд и упоритост. Не спирай да мечтаеш и да вярваш в това, че всяка една цел може да се постигне, стига да действаш в правилната посока! Честито завършване!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com